Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
Na DMŚ jakie są zasady Euro czy nie wiadomo jeszcze itp. Wiesz co z Chaos Dwarfami jest jeden problem są strasznie 0-1 zwłaszcza jak jeba** LS wymyśla sobie własne zasady i tnie armie jak tylko się da... Zobaczę co będzie mi się chciało malować może z dwoma armiami się wyrobie w końcu wakacje nie? 

nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
DMP, DMŚ - euro, Silesian - unlimited zapewne 2600, Fair Play - ?
Wisła Kraków.
Każda drużyna z jaką graliśmy miała CHD . Zawsze Butan parował Catafactusa z CHD bo on jedyny ogarniał trochę co tam się dzieje
...wyszło nam to na dobra - ale analizując całe DMŚ to CHD bardzo dużo punktów zdobyły:) Myślę ,że na DMP będzie podobnie:)...Witamy w TRUE LEGION!!!! Butan niedługo będzie zajmował się nowymi koszulkami - tobie też się przyda:)

To się nazywa ekspresowa rekrutacja 

Wisła Kraków.
to prawda
na razie mało grałem z Tombami - raz na turnieju w Krakowie i raz ze Spawnem na DMŚ
...nie zrobiły na mnie za dużego wrażenia - choć wybuchający cascet zrobił wrażenie na moim pegazlordzie:)
Ja mam pomalowane Demony na euro:P - więc zawsze pozostaje opcja ratunkowa:)

Ja mam pomalowane Demony na euro:P - więc zawsze pozostaje opcja ratunkowa:)
- kudlaty960
- Mudżahedin
Moja moja moja. Tylko, że Twojego po angielsku nie mam
.

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Bezdomny bracie, nie daj się omamić tymi miłymi słówkami, nie zapominaj, że bezdomni mają zawsze przesrane.
No chyba, że Piotrek będzie tak miły i zaoferuje nam dom, to przystepujemy

Nie, ja się nigdy nie sprzedam!Kosa pisze:Bezdomny bracie, nie daj się omamić tymi miłymi słówkami, nie zapominaj, że bezdomni mają zawsze przesrane.
No chyba, że dorzuci całodzienne wyżywienie

-
- Falubaz
Butan gwiazdaPiotrB pisze:Strasznie się cieszę Xier- komplementy jak najbardziej zasłużone - masz szanse być gwiazdą jak Catafraktus czy Butan

każdy chce nabic postaA wraz z nim dwukrotnie rozrósł się spam który produkujemy już na dwóch wątkach równolegle

Nawet Suchy

- kudlaty960
- Mudżahedin
Spam to domena tego klubu
.

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
kudlaty960 pisze:Spam to domena tego klubu.
wcale nie

ja sam mam więcej postów niż cały TL razem wzięty, w spamie w Krakowie mnie nikt nie prześcignie