GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
No i dostalem baty od Kosy. Przeciwnik sie kitral w rogu kampil i wspomagaly go moje ujowe rzuty na kosciach
No ja na gote też się zapisuję, tylko tym razem muszę wziąć ze sobą alkohol żeby mi się nie nudziło
A w battla to też czwartek, piątek miałbym czas jakby ktoś reflektował
P.s. Gratulacje generale
Kosa widać po tej porażce zamknął się w pokoju i nie chce z nikim rozmawiać 

A w battla to też czwartek, piątek miałbym czas jakby ktoś reflektował
P.s. Gratulacje generale

ale Karpiu mi poprawił humor.
Generałe Baga to nie lada przeciwnik, hohoho

Kto jutro chętny na euro?
Generałe Baga to nie lada przeciwnik, hohoho

Kto jutro chętny na euro?

- General Baga
- Kradziej
Cwicze na 15;5michal pisze:W sumie zauważyłem że Generał jest strasznie zero-jedynkowy. Albo zakłada maski albo zgarnia maski. Inaczej nie potrafi.

W grze z sevim to byl fart, dzis z kosa...nie wiem, jakos tak tym imperium gra sie intuicyjnie, pogramy zobaczymy
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
przyjęteBretonnian pisze:Ja jutro Kosa

a moze jeszcze ktos wpadnie, chętnie dwie bitewki rozegram 

-
- Falubaz
Dobra to małe podsumowanie sytuacji dot. Goty : wstępnie czwartek 18.30 u mnie. Narazie są cztery osoby: Ja, Kosa, Bezdomny, Generał Baga. Poszukujemy jeszcze dwóch osób? Kto chętny

pozwolę się lekko wychylić, jak nie będzie kompletu to wezmę dziewczynę, chętnie zagra
jak zabraknie i 5 osoby to wezmę jeszcze koleżanke dziewczyny o ile będą chcieć i mieć czas
Ale jednak, preferuję w tym wypadku męską rozgrywkę, kobiety to taka ostateczność

Ale jednak, preferuję w tym wypadku męską rozgrywkę, kobiety to taka ostateczność

-
- Falubaz
Jeśli mamy grać na poważnie to lepiej męska rozgrywka
Chyba ze Angela ogarnia planszówki 

jasne, te co mam+GoT jak najbardziej
i wymieniona koleżanka również, ale bądz co bądz lepiej aby ta dwójka samców się gdzieś znalazła, acha, 18:30 podejzęwam, że słaba godzina bo Generał Baga swój przybytek zamyka o 19.
Teoretycznie może być również na Topolowej aby Generał szybko dotarł.
@Bezdomny
dobre kurde pytanie
ale zważając na grę w jaką będziemy grali preferuję browary ale w sporych ilosciach 

Teoretycznie może być również na Topolowej aby Generał szybko dotarł.
@Bezdomny
dobre kurde pytanie

-
- Falubaz
A pomiescisz 6 osob na topolowej? i czy ten stó da sie jakos rozłozyc jak cos?
- General Baga
- Kradziej
w czwartek misiaki to ja zamykam o 21 - wiec jak cos 21+
Mnie tam obojetnie czy bro czy V byle duzo
i kielbasa + ogorki 
Mnie tam obojetnie czy bro czy V byle duzo

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Jezu, to to ma być jeszcze większe od Lotra? Holy shit... Nie możemy zagrać w coś prostszego... na przykład Grzybobranie, moglibyśmy się wtedy spokojnie napić wódkiBretonnian pisze:A pomiescisz 6 osob na topolowej? i czy ten stó da sie jakos rozłozyc jak cos?

spokojnie 6 osób wejdzie, tylko brak trochę krzeseł
więc to tak w razie czego mówię. Stól jest taki jaki widziałeś, w WotR go rozkładalismy zawsze jeśli pamietasz.

michal pisze:Jezu, to to ma być jeszcze większe od Lotra? Holy shit... Nie możemy zagrać w coś prostszego... na przykład Grzybobranie, moglibyśmy się wtedy spokojnie napić wódkiBretonnian pisze:A pomiescisz 6 osob na topolowej? i czy ten stó da sie jakos rozłozyc jak cos?
chętnie wezmę talizman, moze pózniej się przyda

-
- Falubaz
Mniejsze niż Lotr, zapomniałem ze w\w to gralismy u Kosy. Mysle ze powinnismy sie z tym wygodnie zmiescicmichal pisze:Jezu, to to ma być jeszcze większe od Lotra? Holy shit... Nie możemy zagrać w coś prostszego... na przykład Grzybobranie, moglibyśmy się wtedy spokojnie napić wódkiBretonnian pisze:A pomiescisz 6 osob na topolowej? i czy ten stó da sie jakos rozłozyc jak cos?

sądzę, ze nawet na luzie 
mogę też wziąc i Descenta
to co, całonocne granie? Do białego świtu?

mogę też wziąc i Descenta

to co, całonocne granie? Do białego świtu?