BAZAR
Moderator: JarekK
- rudobrody79
- Falubaz
Re: BAZAR
jesli posiadsz inne modele, to wrzuć ich zdjęcia.....
może masz też regimenty na sprzedaż
może masz też regimenty na sprzedaż
zrób sobie odlewy tych głów. bedzie szybciej
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Fdaktycznie moze lepiej kup sobie instant molda i rob odlewy z green stuffu.Egrim pisze:A ja dalej poszukuje te glowy od konnych marauderow w kazdej ilosci.
Dobrze place
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Witam chaosową brać
Jeśli ktoś jest zainteresowany boxem wojowników chaosu z AoW to niedługo będziemy robili ze znajomymi większe zamówienie.
Więcej szczegółów drogą mailową: Vader25@wp.pl
Pozdrawiam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany boxem wojowników chaosu z AoW to niedługo będziemy robili ze znajomymi większe zamówienie.
Więcej szczegółów drogą mailową: Vader25@wp.pl
Pozdrawiam.
A jakie są teraz terminy na czekanie? Bo podobno dosyć spore.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
według strony czekać trzeba do 2 msc na boxa bo są mega kolejki
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
informacje ta mozesz od razu miedzy bajki wlozyc. Ja zamowilem w polowie marca. Termin wysylki mam wyznaczony na poczatek lipca. A i tak nie da mi nikt gwarancji ze znow go nie przesunacrovaxus pisze:według strony czekać trzeba do 2 msc na boxa bo są mega kolejki
Lepiej będzie poczekać na nowy AB i nowe figurki od GW. W planach są plastikowi Choseni/Forsakeni (ponoć mają mieć Scouta o__0).
Przy zapowiadanej podwyżce cen nowe boxy będą drogie, ale już wolę te 15 zeta dołożyć niż czekać pół roku.
Przy zapowiadanej podwyżce cen nowe boxy będą drogie, ale już wolę te 15 zeta dołożyć niż czekać pół roku.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
A wiadomo juz jakiego rzedu beda to podwyzki? jakies konkrety?
Cześc produktow takich jak np modularne traye ida do gory nawet do 60% a boxy jakies 2% albo 3%. Ogolnie artykuly modelarskie powinny isc do gory.Bobson pisze:A wiadomo juz jakiego rzedu beda to podwyzki? jakies konkrety?
No to w takim razie nie ma tragedii. Obilo mi sie o uszy ze regimenty skocza o jakies 20-30% do gory, ale to co mowisz jest do zaakceptowania. A czy farby zaliczaja sie do art. modelarskich?
Z tego co sie mi obilo o uszy farby zostaja jak sa z cenamiBobson pisze:No to w takim razie nie ma tragedii. Obilo mi sie o uszy ze regimenty skocza o jakies 20-30% do gory, ale to co mowisz jest do zaakceptowania. A czy farby zaliczaja sie do art. modelarskich?
Dostałem informację, że czas realizacji do 2 tygodni, ale jeszcze się dokładnie upewnie.
Dodatkowo jeśli ktoś jest zainteresowany bohaterami mogę zaproponować 5% zniżkę od cen podanych na stronie AoW.
Pozatym wyprzedaję swoją kolekcję White Dwarfów - 15 zł/numer, mam ich około 200 numerów. Więcej info - Vader25@wp.pl
Dodatkowo jeśli ktoś jest zainteresowany bohaterami mogę zaproponować 5% zniżkę od cen podanych na stronie AoW.
Pozatym wyprzedaję swoją kolekcję White Dwarfów - 15 zł/numer, mam ich około 200 numerów. Więcej info - Vader25@wp.pl
szukam Flesh Hounda z zestawu Arbaal the Undefeated. Taki jak z katalogu

Tez sie zgadzam i od strzlaa znalazlemrudobrody79 pisze:szybciej raczej znajdziesz na eBay-u
http://www.ebay.com/itm/Warhammer-Flesh ... 3007wt_971