jak go pomaluje to wtedy będzieGeneral Baga pisze:łork,łork,łork....Kiedy bedzie inkwizytor? Szczególnie chce podstawkę zobaczyć u niego

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
jak go pomaluje to wtedy będzieGeneral Baga pisze:łork,łork,łork....Kiedy bedzie inkwizytor? Szczególnie chce podstawkę zobaczyć u niego
+1Karlito pisze:Kolejna świetna praca i muszę powiedzieć że zdecydowanie bardziej mi się podobają Twoje prace, w których nie używasz techniki NMM
smiejagreg pisze:Super, c'tanie, zabawię się więc w jasnowidza: wygrywasz i zabierasz nagrodę do domu![]()
ctan pisze:Nie no, ja też czasem chciałbym sobie pomalować coś do armii a sporo szczurów stoi i czeka aż ktoś na nie popatrzy nie wspominając już o pomalowaniu
Powiedzmy, że ja nie wezmę udziału oficjalnie i dla wygranemu mogę dać swojego pomalowanego szczura.
Nie popadajmy w ekstremę, ale pazury są bardzo bielutkie, rzeczywiście. A cały model bardzo, bardzo fajny.smiejagreg pisze:Kurde, faktycznie, to dyskwalifikuje całego figsa i malarza na dodatek tyż...![]()
.
Kurde, chyba kumasz emoticonyNaviedzony pisze:Nie popadajmy w ekstremę, ale pazury są bardzo bielutkie, rzeczywiście. A cały model bardzo, bardzo fajny.smiejagreg pisze:Kurde, faktycznie, to dyskwalifikuje całego figsa i malarza na dodatek tyż...![]()
.