Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 27.05.12
Wszystkiego Najlepszego dla Ignis w dniu jej urodzin
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystkiego najlepszego Naczelnej Malarce tego forum .
-
- Plewa
Z wielką przyjemnością przeglądnęłam Waszą galerię - i dziękuję za te chwile zachwytu. Życzę dalszych sukcesów,
Vic
Vic
To ja się trochę poprzyczepiam;) Bo na tym poziomie pewne rzeczy nie powinny mieć jednak miejsca:P
- skrzydła zombi dragona o ile od tyłu są poprawnie wycieniowane to błony wewnątrz powinny być odwrotnie cieniowane- głębiej=ciemniej a przy 'palcach skrzydeł' jaśniej, nie wiem czemu tak wiele osób w ten sposób cieniuje...
- rurki organów muzyka do konfrontacji powinny być nawiercone
No i nie wiem co jest ale te miniaturki fotek do powiększenia z imageshacka powiększają się w nim... ale mają jakość miniaturek, nie wiem czym to jest spowodowane. Poza tym wiele osób nie lubi otwierać miniaturek...
Poza tym świetny poziom, kolorystyka zombi dragona bardzo ciekawa, ludki z konfry też fajne;) Tak trzymać!
- skrzydła zombi dragona o ile od tyłu są poprawnie wycieniowane to błony wewnątrz powinny być odwrotnie cieniowane- głębiej=ciemniej a przy 'palcach skrzydeł' jaśniej, nie wiem czemu tak wiele osób w ten sposób cieniuje...
- rurki organów muzyka do konfrontacji powinny być nawiercone
No i nie wiem co jest ale te miniaturki fotek do powiększenia z imageshacka powiększają się w nim... ale mają jakość miniaturek, nie wiem czym to jest spowodowane. Poza tym wiele osób nie lubi otwierać miniaturek...
Poza tym świetny poziom, kolorystyka zombi dragona bardzo ciekawa, ludki z konfry też fajne;) Tak trzymać!
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Odświeżę trochę temat. Wprawdzie WH40k ale mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko.
Dwa czołgi konwertowane dla znajomego.
Coś tam jeszcze przy nich będzie dłubane. Lufy nawierci już sobie sam właściciel
Więcej zdjęć można znaleźć na blogu White Tree Miniatures
Zapraszam
Aha, i żeby nie było, WFB też powoli cisnę. Żeby nie być gołosłownym, kilku wojaków. Niedługo będzie ich więcej i wrzucę lepsze fotki.
Dwa czołgi konwertowane dla znajomego.
Coś tam jeszcze przy nich będzie dłubane. Lufy nawierci już sobie sam właściciel
Więcej zdjęć można znaleźć na blogu White Tree Miniatures
Zapraszam
Aha, i żeby nie było, WFB też powoli cisnę. Żeby nie być gołosłownym, kilku wojaków. Niedługo będzie ich więcej i wrzucę lepsze fotki.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pierwszego z prawej krasia ogarniam, pozostałych niestety nie . Co to za modele są . Malowanie fajne, acz bez wodotrysków...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
toż to ta sama firma, tylko nazwy dzieli kilka latRakso_The_Slayer pisze:Co do modeli... Black Tree Design albo Harlequin... pamięć już nie ta.
podobają mi się konwersje predatorów. a i malowanie kraśków bardzo dla oka przyjemne.
...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gratuluję nagrody i figsa, który jest po prostu urzekający
- Brushlicker
- Falubaz
zbieram podłogę ze szczęki... gratuluję Iga!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Super wygląda!
Jak zrobiłeś ten efekt fal na podstawce? Bardzo dużo daje modelowi.
Jak zrobiłeś ten efekt fal na podstawce? Bardzo dużo daje modelowi.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Praca genialna. Skoro to cudo jest brązem to jak wyglądały 1,2 miejsce nie jestem sobie w stanie wyobrazić
@Jagal
Imo te fale to czysty skill w malowaniu i oraz zabawa światłocieniem.
@Jagal
Imo te fale to czysty skill w malowaniu i oraz zabawa światłocieniem.
@Jagal
Imo te fale to czysty skill w malowaniu i oraz zabawa światłocieniem.[/quote]
nie byłoby to takie ' naturalne' pod każdym kątem, pod ktorym fota jest robiona. To musi być coś wymodelowane.
Imo te fale to czysty skill w malowaniu i oraz zabawa światłocieniem.[/quote]
nie byłoby to takie ' naturalne' pod każdym kątem, pod ktorym fota jest robiona. To musi być coś wymodelowane.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.