naprawdę zazdroszczę Ci pracy:)General Baga pisze:zly dzien dzisdwie maski w plecy
Z luciusem i suchym Ale jeszcze im pokaże
Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
Re: Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
- General Baga
- Kradziej
pamietaj ze po pracy Twoje emp maluje
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- kudlaty960
- Mudżahedin
Nie ma ktoś w gronie sprzedać demisia jednego?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Niedługo dojdzie do tego ,że na nasze turnieje koniki będą bilety sprzedawać po cenach czarnorynkowych ...
Może bezdomni "pożyczyli by" kawałek dworca? To rozwiązało by nasze problemy lokalowe:)...
Może bezdomni "pożyczyli by" kawałek dworca? To rozwiązało by nasze problemy lokalowe:)...
- General Baga
- Kradziej
dzis bede sie staral przeforsować pewno idee u Bartka Moze turniej zmieni nazwe na ...I Krakowski Turniej o Dodatkowa Sale
A co lobbying na rzecz TL czas zaczac
A co lobbying na rzecz TL czas zaczac
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
ja myślę ,że jest to w interesie Twojego szefa- choć on uparcie zdaje się tego nie zauważać ... Możemy zrobić tak ,że w ramach prac społecznych TL pomoże wam zrobić remont - oczywiście w sensownym zakresie:)...Przekaż mu ,że będziemy rozmawiać na ten temat - niech się przygotuje:)...
Właśnie wróciłem z centrum, a ponieważ nie szło się do Was dodzwonić ludki odbiorę najprawdopodobniej w piątek przy okazji mogę znowu pogonić chałabardy* Generała.
*Baga wystawia chałabardników, nie mylić z hałabardnikami.
*Baga wystawia chałabardników, nie mylić z hałabardnikami.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- General Baga
- Kradziej
ok
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
-
- Falubaz
Bretonnian pisze:Czemu mnie Butan z automatu nie zapisałes jak ostatnio co? Nieładnie nieładnie Zapisz
Butan dopisz mnie w stoswnej kolejności na liste rezerwowych, na pierwszej stronie jest data i godzina
Nastepnym razem wysylaj PW/Email.Bretonnian pisze:Bretonnian pisze:Czemu mnie Butan z automatu nie zapisałes jak ostatnio co? Nieładnie nieładnie [-X :wink: Zapisz :wink:
Butan dopisz mnie w stoswnej kolejności na liste rezerwowych, na pierwszej stronie jest data i godzina :wink:
Na liście
Wisła Kraków.
Bezdomni także oferują swoje usługiPiotrB pisze:ja myślę ,że jest to w interesie Twojego szefa- choć on uparcie zdaje się tego nie zauważać ... Możemy zrobić tak ,że w ramach prac społecznych TL pomoże wam zrobić remont - oczywiście w sensownym zakresie:)...Przekaż mu ,że będziemy rozmawiać na ten temat - niech się przygotuje:)...
- General Baga
- Kradziej
Panowie powazne pytanie - jest ktos kto zna sie na wykończeniowce pomieszczeń?
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
panie, już wszystko zmierzoneGeneral Baga pisze:Panowie powazne pytanie - jest ktos kto zna sie na wykończeniowce pomieszczeń?
Podnosimy wejściwókę na ten turniej z 10 na 15 zł, Butan proszę napisz zmianę i wyszczególnij ją
5 zł idzie na nagrody czyt. tylko na pierwsze miejsce, reszta na sprzęt do odrestaurowania sali
Kto chętny do pomocy? Zgłaszać się.
A może jest jakaś szczodra osoba i "założy" kasę na farbę i impregnat, odda mu się na turnieju. Wtedy to sale by się zrobiło jeszcze przed tym turniejem, także byłoby miejsce, bo to 2-3 dni roboty jest tylko
Generale potwierdz ustalenia.
Ustaliliście to z Butanem?
Wisła Kraków.
Co?