Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
kupie halabardników , swordsmanów i strzelców z 6ed
ewentualnie wymienię się za nowo edycyjne
ewentualnie wymienię się za nowo edycyjne
- Martin von Carstein
- Kradziej
Mam do sprzedania 22 Muszkieterów. Plastiki.
18 to 6 ed. 4 to edycja 7 (flecista, dowódca z karabinem powtarzalnym, dwóch zwykłych strzelców).
Połowa niepomalowana, połowa zmyta.
Cena - 3,50 za sztukę.
Dodam jeszcze iż mam do sprzedania dwie hordy włóczników z 6 ed. Za 3.3 zł. od sztuki. (czyli 132 zł od hordy).
18 to 6 ed. 4 to edycja 7 (flecista, dowódca z karabinem powtarzalnym, dwóch zwykłych strzelców).
Połowa niepomalowana, połowa zmyta.
Cena - 3,50 za sztukę.
Dodam jeszcze iż mam do sprzedania dwie hordy włóczników z 6 ed. Za 3.3 zł. od sztuki. (czyli 132 zł od hordy).
Mam 40 halabardników 7 ed. Zapraszam http://allegro.pl/show_item.php?item=2343506645
Potrzebna mi jest broń dwuręczna do warrior priesta. W grę wchodzi też ewentualna wymiana priesta z dwoma broniami ręcznymi(finecast,nówka sztuka) na wersję z bronią dwuręczną. Oferty proszę składać na pw.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
W rulebooku jest wyraźnie napisane, że magiczna broń może być dowolnego rodzaju. Nie musi być taka sama jak jest nazwana w oryginale. Czyli sword of might może równie dobrze być hammer of might i mieć takie same zasady.Kordelas pisze:Moi w rozpisce mają miecze
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
A przede wszystkim (nawet jak ktoś nie ma klimatycznej wymówki) ,wystawienie np. kapłana ,który na modelu ma młot oburęczny ,jako kapłana z tarczą ,nie jest nigdy traktowane jako prox. Wyobrażcie sobie model BSB i 5 sztandarów na magnesy
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
A po co 5? Ja używam zawsze tego samego.Kordelas pisze:A przede wszystkim (nawet jak ktoś nie ma klimatycznej wymówki) ,wystawienie np. kapłana ,który na modelu ma młot oburęczny ,jako kapłana z tarczą ,nie jest nigdy traktowane jako prox. Wyobrażcie sobie model BSB i 5 sztandarów na magnesy
Poza tym w w40k widziałem model z wymienialnymi ramionami, głową, czasem doczepianym na magnes sztandarem. Dlatego jestem w stanie to sobie wyobrazić. Chociaż i ja jestem zwolennikiem olewania wyswygu na bohaterach w wfb.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Ale to przeżywacie.
I tak się patrzy w rozpiskę w przypadku bohaterów, więc po co sobie utrudniać życie i zbierać dziesiątki arcydrogich bohaterów.
Ps.
http://allegro.pl/234-figurki-do-imperi ... 07201.html
Przyjdzie do mnie kapłan z dwuręcznym młotem i inżynier to pewnie ich tam wrzucę (i podniosę cenę odpowiednio). Zostawię sobie booki i to na półę:
I tak się patrzy w rozpiskę w przypadku bohaterów, więc po co sobie utrudniać życie i zbierać dziesiątki arcydrogich bohaterów.
Ps.
http://allegro.pl/234-figurki-do-imperi ... 07201.html
Przyjdzie do mnie kapłan z dwuręcznym młotem i inżynier to pewnie ich tam wrzucę (i podniosę cenę odpowiednio). Zostawię sobie booki i to na półę:
Dla frajdy posiadania kolekcji dziesiątek arcyfajnych bohaterówMartin von Carstein pisze: I tak się patrzy w rozpiskę w przypadku bohaterów, więc po co sobie utrudniać życie i zbierać dziesiątki arcydrogich bohaterów.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Ja osobiście wolę frajdę posiadania dziesiątków banknotów w portfelu niż bohaterów różniących się detalami, ale ok, ja to szanuję.Dla frajdy posiadania kolekcji dziesiątek arcyfajnych bohaterów
- Brushlicker
- Falubaz
I co zrobisz z tymi banknotami? Pooglądasz je sobie? Czy może pójdziesz na piwo ?? A tak przynajmniej masz coś co cię cieszy codziennie a nie tylko przez 5 minut...Pieniądze to tylko środek do życia i między innymi do kupowania figurekMartin von Carstein pisze:Ja osobiście wolę frajdę posiadania dziesiątków banknotów w portfelu niż bohaterów różniących się detalami, ale ok, ja to szanuję.Dla frajdy posiadania kolekcji dziesiątek arcyfajnych bohaterów