Supreme Sorceress-4lv - Death
dark pegass
focus familiar
lifetaker
amulet of preservation
MAster BSB
cold one
Hydra Banner
Death Hag
Claudron of Blood
5 Dark Riders mus,rxb
5 Dark Riders mus,rxb
5 harpies
5 harpies
33 Corsairs fcg
Serpent Standart
20 Black Guard fcg
Banner of Murder
11 Cold one Knights mus,snd
Banner of Hag Graef
War Hydra
Zatem opinie? Cold oneni mają potencjał zwłaszcza z kotłem i hydrą bardzo niszczący. Mimo najszczerszych chęci nie zmieściłem 2 poziomowej z fierem nad czym wielce ubolewam. Mógłbym wsadzić ją kosztem kotła ale chyba gra nie warta świeczki. Ewentualnie może zamienić na dużej suczy death na metal albo fire. Czar enchanted blades of Aiban wymiata, niezła też jest klatka i flaming sword of Rhun,
2400 delfy Elfy znów euro
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Myślałem nie dawno o takiej rozpisce, ale na dwóch dużych czarkach. Bardzo fajny jest taki kolcek coków. Osobiście BG zamieniłbym na drugi oddział coków, aby w razie czego BSB mógł przejść do niego, gdyby coś się stało pierwszemu. A nie ma co ukrywać, że przeciwnik obierze go na cel swego ataku w pierwszej kolejności.
Dlaczego nie wpadłem na tak proste rozwiązanie kiedy kminiłem jak dojechać choć 6 coldami do combatu . Jest to o tyle super, że jak dojada dwa wagony do ccc, to jeden ma hydrę, a drugi może zostać zbustowany z kotła . A rozpa jest całkiem ok. Jak widzę czarka się sprawdziła?drugi oddział coków, aby w razie czego BSB mógł przejść do niego
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
A mnie się średnio podoba ta rozpa...
Dlaczego nie dasz pednata suce zamiast talizmanu? Musisz trzymać ją w korsarzach a to się aż prosi o kłopoty....
Ja bym zmienił nieco rozpę - wywalił z gwardii sztandar i czempiona - sam muzyk- taka gwardia ECO kosztuje 267 i dalej swoje robi - mnie się zajebiście sprawdza...
Korsarzy zastąpiłbym kusznikami... za zaoszczędzone punkty wystawiłbym 2gą czarkę...
I jeszcze jedno- bsb z pokiem na pegazie znacznie więcej znaczy niż bsb z hydra banerem ...a cena podobna....
Dlaczego nie dasz pednata suce zamiast talizmanu? Musisz trzymać ją w korsarzach a to się aż prosi o kłopoty....
Ja bym zmienił nieco rozpę - wywalił z gwardii sztandar i czempiona - sam muzyk- taka gwardia ECO kosztuje 267 i dalej swoje robi - mnie się zajebiście sprawdza...
Korsarzy zastąpiłbym kusznikami... za zaoszczędzone punkty wystawiłbym 2gą czarkę...
I jeszcze jedno- bsb z pokiem na pegazie znacznie więcej znaczy niż bsb z hydra banerem ...a cena podobna....