Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
Re: Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
Hmmm, muszę być bardzo zmęczony, ale wydawało mi się, że była zmiana lokalu. Ale możliwe, że jak człowiek wyjdzie do świata z tłumaczonych tekstów, to rzeczywistoć leje go po gębie 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
- Rozpiski wysyłamy do 03.06 do godz. 23.59 w formacie .html lub .txt, z nazwiskiem, nr tel i ligowym id na m.gos[]vp.pl.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie żebym naciskał, ale ciekawi jesteśmy parringów 

Paringi w pierwszym poście.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Zordon proszony o kontakt
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobre pytanie - w czwartek da radę zagrać w cytadeli?
-
- "Nie jestem powergamerem"
"Kacper vs Blady"
Blady proszony o kontakt
Blady proszony o kontakt
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zapomniałem się zgłosić...
JEŚLI KTOŚ JESZCZE CHCIAŁBY WZIĄĆ UDZIAŁ W LIDZE
TO PROSZE O KONTAKT
-replay chce żeby była parzysta liczba osób!
pozdro

JEŚLI KTOŚ JESZCZE CHCIAŁBY WZIĄĆ UDZIAŁ W LIDZE
TO PROSZE O KONTAKT
-replay chce żeby była parzysta liczba osób!
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole