Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
Re: Vanaheim.pl EURO na EURO - 09.06.2012
Ja wciąż czekam na argumenty Syrafa który z nimi chyba nawet nie grał
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
beda ale nie dzisiaj bo w pracy jestem i fakt nie gralem ale widzialem co potrafia tylko zeszlismy z tematu bo ile sie nie myle chodzi tu o uscislenia a nie przegiecia ktore dotycza zasad euro. Wiec tak jak napisalem mnie tez nie ktore interpretacje mojego booka sie nie podobaja no ale coz. Co do argumentu Butana to ma troche racji ja np uscislen euro na oczy nie widzialem bo zawsze sie w polskie bawilismy
-
- Falubaz
Xier ale to nic nowego ze w gramy turnieje na polskie uściślenia sędziowskie, zawsze tak było
-
- Falubaz
Nie wiem czy chce grać na Brionę działającą na 30 cali albo lizzkai z 2 pit of shades
Mi COD nie przeszkadza - to nie jest kwesita przegiętości tylko dostępności. Dopuszczona została armia, o której początkujący gracze mogą nie mieć pojęcia, ze takowa istnieje, nie wystepuje na oficjalnej stronie GW.Xier pisze:Kolejny któremu przeszkadza normalna armia #-o
Uwazam, że nie powinna być dopuszczana na turniejach, ale jeżeli została dopuszczona to się tego trzymam i dopuszczam. To, że nie zgadzam się z niektórymi interpretacjami LS nie oznacza, że będę całość negować albo na potrzeby turnieju wprowadzał swoje widzimisie co można, a czego nie.
Zawsze można zorganizować turniej nie zgłaszając go do ligi, ustalić własne zasady interpretacjie ograniczenia itp. I wyznaczyć sedziego który bedzie bawił się w ogarnianie całości i tłumaczenie dlaczego tak jest a nie inaczej powołując się na spis własnych interpretacji.
ja bym tam sobie zagral na pancernym leśnym napierdalaczu z t3 i s4!(ethernalguard fighting style) W polskich usciśleniach jest on zbyt przegiety, by byl dopuszczony, a interpretacje sa smieszne, bo przeczą zasadom zapisanym w ab i erratach.
A co do remontu, to jezeli robi go kosa to przynajmniej 60% tej kwoty zamieniła sie w tani winny grunt do ścian.
A co do remontu, to jezeli robi go kosa to przynajmniej 60% tej kwoty zamieniła sie w tani winny grunt do ścian.
xYz
No to jest właśnie to co mówię - niektóre ustalenia LS są wzięte z księżyca....Gremlin pisze:ja bym tam sobie zagral na pancernym leśnym napierdalaczu z t3 i s4!(ethernalguard fighting style) W polskich usciśleniach jest on zbyt przegiety, by byl dopuszczony, a interpretacje sa smieszne, bo przeczą zasadom zapisanym w ab i erratach.
no jest remont ale nikły odzew, tylko bezdomni się stawiają :/
prawdopodobnie spowodowane to jest tym, ze tylko bezdomni nie pracuja xd... a za jakiego japcoka wiele zrobic moga
xYz
Bełta tym winnym gruntem na ściany?Gremlin pisze:tani winny grunt do ścian.
Kosa weź pod uwagę że nie każdy jest bezdomny, normalni ludzie mają dom, pracę, rodzinę
Uwierz, że chciałbym mieć znów 18 lat i mieć kupę wolnego czasu, ale niestety tak nie jest.
Wisła Kraków.
Sevi, Sevi, wszystko zalezy od motywacji dlatego jest po 19 spotkanie
Też chciałbym mieć 18 lat a że wyglądam tak młodo to tylko :* dla Ciebie.
Też chciałbym mieć 18 lat a że wyglądam tak młodo to tylko :* dla Ciebie.
Ja mam takie pytanie do Krakowiaków, jak myslicie, mogą być problemy komunikacyjne w sobote? Niby nie ma meczy euro w krakowie, ale mimo wszystko, no bo jest lotnisko itp.
bo nie wiem, o której porze wyjechać, coby się nie spóźnić ;D
bo nie wiem, o której porze wyjechać, coby się nie spóźnić ;D
podpis był niezgodny z regulaminem
- kudlaty960
- Mudżahedin
o tak się spam uciszył?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Siscov - nie powinno być problemów
Wisła Kraków.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Mnie? Czemu?panterq pisze:Nie lubimy cię.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW