Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mam to samo zdanie.Gogol pisze:szczerze ? Jest to pierwsza z twoich prac która mi się podoba .... na prawdę bardzo. Tzn malowanie jest takie sobie ale pomysł i wykonanie ogólne jest na prawdę dobre i oryginalne.
zielone musi byc ];->Kerim pisze:Zrób coś z tym zielonym syfem, to nie jest klimatyczne, słowo.
A ta łapa z mieczem to totalna padaka.
KONIECZNIE jeden zomb do wymianu na Pumpkinhead'a
jak nie dasz rady sam, to pomogę.
No i gdzie są lalunie!?!?!?
Na każdej płycie są lalunie, tu też muszą być,
trzeba kupić figurkę, sa do ku[pienia nawet w PL.
AHA - latarnie, te z mordki, albo te z nowych budynków, 2 przynajmniej dyndające, albo i 4.
oj na zywo zobaczysz to zmienisz zdanie i z reeszta to nie chochliki ]:-> tylko te wiedzmy pod koniec teledysku ];->war2bone pisze:ogolnie nie mowie ze zle tylko jak na duzy cel mozna sie postarac bardziej
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
za 7zl +7 przesylka ]:-> reszta to postacie z przerobionych zombie (dosc znacznie) rob prawie caly ulepiony no i troche plastikardu wyprasek gsu i gotoweSykstus pisze:Gdzieś na tym forum widziałem link do aukcji z tym autkiemW oryginale to była czerwona bryczka i chyba kupiona została za 8 zł
no wlasnie sorki zapomnialem dzieki TomashuTomash pisze:Max, odlot! Koniecznie zapodaj linka do teledysku na jutubie dla wszystkich, którzy nie łapią inspiracji