tlusta galeria
Moderator: Afro
Witam
Dokonałem renowacji mojego Rzeźnika, którego pomalowałem dawno temu. Zapraszam do oglądania i komentowania.
http://www.bractwo-kosci.pl/index.php?n ... le&sid=157
Dokonałem renowacji mojego Rzeźnika, którego pomalowałem dawno temu. Zapraszam do oglądania i komentowania.
http://www.bractwo-kosci.pl/index.php?n ... le&sid=157
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Fajna podstawka i efekt krwi, nie najgorszy płaszczyk i gacie. Niestety przejścia między cieniami skóry są takie jakieś ubrudzone, nie wiem jak to określić. Ale suma sumarum bardzo zgrabny model ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chodziło mi o to, żeby skóra wyglądała odpychająco, miała chorowity, niezdrowy odcień. Myślę, że jeszcze trochę fioletu mógłbym tu i tam dorzucić.kubencjusz pisze:Fajna podstawka i efekt krwi, nie najgorszy płaszczyk i gacie. Niestety przejścia między cieniami skóry są takie jakieś ubrudzone, nie wiem jak to określić. Ale suma sumarum bardzo zgrabny model
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
a jeśli takie było zamierzenie to Ci się udało. Faktycznie odrzuca ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
wszystkie docelowo to ma byc ciemny piach z kamieniami. Docelowo, bo na razie mam 7 różnych rodzajów ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Poxylina kuleczka na głowę formuje i za pomocą papieru ściernego dociskam aby zrobić fakturę, całość delvan mud i gotowe ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Psia karma mi służy do karmienia kota i spa. Do ogrów używam tylko polędwicy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)