MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012
Ja bardzo chętnie challenge przyjmuję. Ale do siłowania się na rękę, to mi się nie chciało ręki z kieszeni wyjmować. Żeby nie było, że lekce sobie ważę Kapitania Koconia: Lewej mi się nie chciało wyjmować.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Panowie, spam przedni ale bez przesady.
Ci co byli - piszcie jak fajnie było na turnieju
Ci co nie byli - piszcie jak bardzo żałujecie, bo z relacji wynika że było tak fajnie a nie mi tu poruszacie Śląsko-Koconiowe kwestie.
pozdrawiam
Furion
Ci co byli - piszcie jak fajnie było na turnieju
Ci co nie byli - piszcie jak bardzo żałujecie, bo z relacji wynika że było tak fajnie a nie mi tu poruszacie Śląsko-Koconiowe kwestie.
pozdrawiam
Furion
Toczek pisze:Pewna zasłyszana historia dała mi natchnienie do wykonania tego ów dzieła.
UWAGA:
http://www.wgraj.org/zdjecie/86418
mam nadzieje ze wam sie podoba.
To jest najlepsze podsumowanie I zaluje ze nie moglem tego widziec.
Ja sobie nie mogę wybaczyć, że nie przyjechałem. Więc obiecuję, że na następny PS przyjadę i zobaczę na własne oczy. To jeden z niewielu masterów po którym nie było słów krytyki pod adresem organizatorów. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Ty weź się pokachontas lepiej ogarnij. Butów nie zgubiłeś przypadkiem? Mnie chcesz trollować wodzu śląskich apaczów? Kochasz swoje elfiki...?Andrzej pisze:Maryś się boi!
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Przyganiał kocioł garnkowi...Andrzej pisze:Haha, wielki forumowy wojownik! U r so funny bro
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Toczek, kim Ty w ogóle jesteś, nie kojarzę Cię zupełnie z masterów
A z Marysiem już sobie wyjaśniamy na pm, nie będziemy Wam śmiecić w temacie
Ale ja przynajmniej otwarcie robię sobie jajaJagal pisze:Przyganiał kocioł garnkowi...Andrzej pisze:Haha, wielki forumowy wojownik! U r so funny bro
A z Marysiem już sobie wyjaśniamy na pm, nie będziemy Wam śmiecić w temacie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ja Toczka bardziej po tym kojarze:
Możecie wpisać w tytule na których stronach są zdjecia i wyniki? Szukanie tego w tym całym spamie jest dość mozolne.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Królowi spamu przeszkadza spam? To ci ciekawostka
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
dobry pomysł. strona 15.Andrzej pisze:Możecie wpisać w tytule na których stronach są zdjecia i wyniki? Szukanie tego w tym całym spamie jest dość mozolne.
Owszem, jeżeli sam muszę się przez niego przedzieraćcrovaxus pisze:Królowi spamu przeszkadza spam? To ci ciekawostka