co do potworów zajmujacych sloty hero to mozecie powoli o tym zapominac...

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Widzieliście... Lwy wygladają nawet fajnie ale chyba skorzystam z dwóch takich jak niżej, a wózek wezmę z Gamezone'aKris pisze:Acha widzieliście już lwiego chariota?:
http://i11.tinypic.com/66yvtx4.jpg
patrz na Karla FrancaJonas pisze:Dlaczego? Najwyraźniej znów o czymś nie wiem.co do potworów zajmujacych sloty hero to mozecie powoli o tym zapominac...
A po co urozmaicenie? Każdy wrzuci corów tyle ile MUSI a reszta wrzuci w smoczki i rydwaniątka bo inaczej pkt. nie straczy. Przy takich założeniach 3 to już duża różnorodnoścredyforaction pisze:zastanawiam sie, co wrzuca do cora za silverow. no bo spojrzmy- lsg, spermeni i archerzy sa bardzo podobni taze w sumie sa tylko 2-3 jednostki w corach do tego malo urozmaiconych.
Może przewidują że będzie na nie taki zbyt, że po prostu ułatwiają graczą tachanie tych 4+ rydwanówPowinno się udać, rydwan z plastiku to dla mnie już gruuuba przesada
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
no proszę Cię...Nilgar pisze:RYDWANY BĘDĄ W CORE'ACH![]()
![]()
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Ano właśnie nie musi. Wszystko wskazuje na to, że w tej armii postawiono na nową koncepcję składania rozp - małe możliwości core, wymuszające użycie piechoty, ale ogromne możliwości wyboru jednostek special i rare. Jak dla mnie jest to ok.coś w tych corach musi byc
Oby w żaden. Za miesiąc podręczni i wszystko się wyjaśni.Nilgar pisze:To są rydwany Chrace nie Tiranocżartowałem sobie
bo w sumie trochę mnie bawi ten temat i chciałem zobaczyć jak się plotka rozwinie - przepraszam.