DMP 2012 Najemnicy
DMP 2012 Najemnicy
Do turnieju co prawda jeszcze trochę czasu, ale co tam. Lepiej mieć od razu wszystko zaplanowane.
Jestem otwarty na propozycje korupcyjne na ten turniej. Kontakt via PM.
pozdrawiam
Furion
Jestem otwarty na propozycje korupcyjne na ten turniej. Kontakt via PM.
pozdrawiam
Furion
Takie małe sprostowanie, bo wiele osób się mnie pyta
Klub Animosity ma się dobrze, a ja z klubu nie odchodzę. Animosity na DMP wystawi na spokojnie 3 albo 4 składy.
Master wyszedł nam dobrze, goście byli zadowoleni a organizatorzy nie popadli w wewnętrzne konflikty
wszystko spoko!
pozdrawiam
Furion
Klub Animosity ma się dobrze, a ja z klubu nie odchodzę. Animosity na DMP wystawi na spokojnie 3 albo 4 składy.
Master wyszedł nam dobrze, goście byli zadowoleni a organizatorzy nie popadli w wewnętrzne konflikty
wszystko spoko!
pozdrawiam
Furion
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
to ktoś mnie w błąd wprowadził....
17-19 są mistrzostwa świata WFB. DMP jest tydzień przedtem.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
Też szukam drużyny, która mnie przygarnie. Białostoccy gracze jak co roku mają w sierpniu inne rzeczy do roboty a ja chcę pojechać na cały tydzień battla i pojadę nawet sam Zatem: chętnie pocisnę swoim imperium z drużyną fajnych ziomków, reprezentujących w miarę rozsądny poziom gry
Anyone interested?
Anyone interested?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Poszukujemy drużyny do DMP, a jest nas dwóch! Ja (OG) i Kędzior (OK). Wszelakich ludzi wszelakiej maści! Ostrzegam, że choć ambicje mamy wysokie nie reprezentujemy wysokiego poziomu
Jeśli znajdą się chętni proszę o priv.
Jeśli znajdą się chętni proszę o priv.
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 19 lip 2012, o 20:53 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dodam że mamy w składzie: DE/EMP, OK, DF i CHDPiotrB pisze:Szukamy zawodnika do teamu True Legion... Nie musi być jakiś super ogarnięty - byle miał jakąś grywalną armię ... Oferty na pw.
Wisła Kraków.
jak jest Was dwoch to juz sami zbierajcie ekipe. ogarniecie to w migJarema P. pisze:Razem z bratem szukamy drużyny na DMP. Ja gram Tomb Kingami, a mój brat Przemo High Elfami. Ogranie mamy raczej średnie. Chętnych proszę o priv.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
szukam składu
Skaveny
Skaveny