Klopa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Siemano
Zdjęcie troche nijakie, ale po wczesniejszym obejzeniu kilku close upow stwierdzam, ze: kosci jak zwykle genialne; zaloganci rowniez bardzo mi sie podobaja(szczegolnie ten barbarzynca oddzierający leb swemu ziomowi); ogien-sam pomysl i wykonanie zasluguje na wieksza uwage; podstawka-nawet nie wiem dokladnie dlaczego ale robi na mnie ogromniaste wrazenie; zajebiscie wyszlo drewno. Chcialbym kiedys tak malowac i miec tyle cierpliwosci i dokladnosci co Ty, Ryu Podsumowujac naprawde bardzo klimatyczny unit. Pozdro i zycze zapalu do pracy, jak i sukcesow w dalszych Twoich pracach
Zdjęcie troche nijakie, ale po wczesniejszym obejzeniu kilku close upow stwierdzam, ze: kosci jak zwykle genialne; zaloganci rowniez bardzo mi sie podobaja(szczegolnie ten barbarzynca oddzierający leb swemu ziomowi); ogien-sam pomysl i wykonanie zasluguje na wieksza uwage; podstawka-nawet nie wiem dokladnie dlaczego ale robi na mnie ogromniaste wrazenie; zajebiscie wyszlo drewno. Chcialbym kiedys tak malowac i miec tyle cierpliwosci i dokladnosci co Ty, Ryu Podsumowujac naprawde bardzo klimatyczny unit. Pozdro i zycze zapalu do pracy, jak i sukcesow w dalszych Twoich pracach
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nawet fajna ale nie powala. Staranna i ładnie zrobiona
Figurka zrobiona bardzo - bardzo. Pomysł z dynamicznymi pozami figurek odpowiada mi bardzo (np. swoich plague monków starałem się posklejać żeby wyglądali na spienionych szaleńców a nie zakonników idących w rządku i porządku ).
Jaki masz aparat? Może akurat na takim się coś wyznaję (i coś "zaocznie" doradzę) albo będziemy mieli okazję się spiknąc gdzieś. Wszak mam jeszcze pudełko po lodach z tomb guardem, który tęskni za właścicielem.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Jaki masz aparat? Może akurat na takim się coś wyznaję (i coś "zaocznie" doradzę) albo będziemy mieli okazję się spiknąc gdzieś. Wszak mam jeszcze pudełko po lodach z tomb guardem, który tęskni za właścicielem.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Zdjęcia porób tez z innej strony. I oddal się z aparatem żeby lampa nie dawała takich mocnych cieni. Żeby utrzymać kadr użyj zoomu, byle nie cyfrowego. Zdjęcia zrób tez tak trochę z "rogu" podstawki, żeby było więcej widać.
Sama katapka super. Można powiedzieć, że obsługa ma urwanie głowy.
Sama katapka super. Można powiedzieć, że obsługa ma urwanie głowy.
Prawa selektywnej grawitacji
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ryu bardzo lubie Twoje prace i zawsze wysoko je ocenialem. (w koncu ja tez lubie malowac kosci )
Tym razem jednak niemoge do konca ocenic tej figurki. Z grubsza wydaje sie byc naprawde porzadnie pomalowana. W podstawke tez wlozyles kawal roboty z tego co widze.
Przydalyby sie lepsze zdjecia do pelnej oceny, ale z tego co widac na obecnych moge smialo powiedziec ze kolejna udana Twoja figurka.
pzdr
Tym razem jednak niemoge do konca ocenic tej figurki. Z grubsza wydaje sie byc naprawde porzadnie pomalowana. W podstawke tez wlozyles kawal roboty z tego co widze.
Przydalyby sie lepsze zdjecia do pelnej oceny, ale z tego co widac na obecnych moge smialo powiedziec ze kolejna udana Twoja figurka.
pzdr
Aparat niezły musisz tylko lepszej perspektywy poszukać. No i ta lampa błyskowa. Najlepiej w ogóle ją wyłącz, a zrekompensuj to dłuższym czasem naświetlania (koniecznie użyj samowyzwalacza 2 sekundowego, co go masz w aparacie), co nie powinno być problemem przy tym aparacie. Inna sprawa, że konieczny będzie statyw, ale góra książek też jest pomocna, choć cholernie trudno wertykalnie manewrować obiektywem... Potem tylko do photoshopa, żeby dorobić ładne, najlepiej klimatyczne, tło. No i trochę w lepszej rozdzielczości się nie da? Na tym zdjęciu szczegółów podziwiać z pewnością nie można, a cos i podpowiada, że w tym wypadku ma to znaczenie...
Prawa selektywnej grawitacji
Wpadnij do mnie to zrobimy fotki. Dobry zakup zrobiłeś Ja się w tym roku juz z 5600 przerzuciłem na 9500Ryu pisze:Aparat: Fuji s5600
Dzięki za komenty
Krzysiek moje gg: 7268356 (pewnie bede wieczorem - zawsze niewidoczny ) - zawsze sie mozna zgadac, szczegolnie, ze mam teraz urlop przez 3 dni :D:D:D
katapka fajna tylko ta podstawka .........
DziękiTroyan pisze:Wpadnij do mnie to zrobimy fotki. Dobry zakup zrobiłeś Ja się w tym roku juz z 5600 przerzuciłem na 9500
Sprawdz PM
@Chaoschild- dzięki... Mam nadzieję, że uda się za niedługo zamieścić lepsze fotki :]
@Marcin - dzięki za porady. Z 1 skorzystam jutro - statyw to podstawa. Wstyd się przyznać, ze go jeszcze nie mam Co do photoshopa... Ja laik w tych sprawach - ja ino Painta używam (nie śmiać się ) i nagminnie AutoCAD'a a tam się tego robić nie da... Ale jak znam życie - trza się będzie nauczyć... Jeszcze raz dzięki