Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

o co chodzi z tymi cenami??? przecież to nienormalne, żeby za grę na pc tyle płacić... I to za sam CD key!
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Afro pisze:o co chodzi z tymi cenami??? przecież to nienormalne, żeby za grę na pc tyle płacić... I to za sam CD key!
Żerują na tym, że jest bardzo mała liczba kopii dostępna na rynku i wiedzą, że znajdą się tacy którzy zapłacą więcej jeśli chcą mieć Diablo...Niestety developerzy dali ciała.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Azgaroth pisze:
Afro pisze:o co chodzi z tymi cenami??? przecież to nienormalne, żeby za grę na pc tyle płacić... I to za sam CD key!
Żerują na tym, że jest bardzo mała liczba kopii dostępna na rynku i wiedzą, że znajdą się tacy którzy zapłacą więcej jeśli chcą mieć Diablo...Niestety developerzy dali ciała.
a imo to świetny marketing. Produkty mało dostępne są bardziej pożądane, więc pewnie w ogólnym rozrachunku D3 zakupi większa ilość osób, niż jakby to było normalnie.
A to, że teraz trochę graczy pomarudzi, to i tak dobrze - ciągle robią reklamę w stylu: "Ta gra jest świetna, tylko nie można jej kupić!!!"
+ jakieś marudzenie z tego powodu, jednak hype i tak jest :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ja jestem cierpliwy. Poczekam aż cena zmaleje do jakiejś normalnej wysokości. ;)

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Nie wiesz co tracisz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Gra będzie taka sama. Co najwyżej do tego czasu wyjdzie więcej łatek i będzie więcej błędów poprawionych, więc nie wiem o jakiej stracie mówisz.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

dokładnie tak, gry są jak wino, im starsze tym lepsze (no może jeśli chodzi o patch'e ;D )

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

eliah91 pisze:Nie wiesz co tracisz.
Wiem. Tracę wieczne problemy z zapchanymi serwerami, głupie bugi, których za kilka miesięcy nie będzie, bo poprawią je patche oraz sklepowe szaleństwo (o Boże, o Boże! A co jeśli już wszystkie wykupią?! Mój świat się skończy!).

Zyskuję zdaną sesję i kilkadziesiąt złotych.

Chyba jednak pójdę na tę wymianę. ;)

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

hmm gra w pozniejszym czasie bedzie trudniejsza a to dla tego ze teraz gerowanie kreci sie wokol zlota ktore nie jest latwo wyfarmic. Dla tego liczy sie czas. im szybciej pojdzie sie do gory tym latwiej zarobic.Za przyklad podam sytuacjie gdzie schemat na gem sprzedalem za 1,2 mln a teraz ledwo po tygodniu chodzi juz po 500k

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Naviedzony pisze:Tracę wieczne problemy z zapchanymi serwerami,
Stary wiesz w ogóle o czym piszesz? Przez ponad 60 godzin gry rozłączyło mnie 4 razy, potem od razu mogłem się ponownie zalogować. Nigdy (poza betą) nie miałem problemu żeby zagrać.
Nikt mi nie okradł konta. Jedyny problem miałem z domem aukcji, raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

I co z tego? :D Koniecznie muszę dołączać do Diablowego szaleństwa? Nie mam 60 godzin do wygospodarowania w czasie sesji, ani na jakąkolwiek grę komputerową zresztą. Wolę sobie ze znajomymi w RPGa pograć, samochodem z kumplami i dziewczyną na eurotripa pojechać. Wyluzuj. Nie każdy musi cisnąć w Diablacza. Przegrałem w dwójkę sporo czasu, ale byłem wtedy w gimnazjum i liceum, teraz już nie traktuję tego jak świętość. ;)

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Kupując diablo nie tracisz życia, gra jest dobra i warto w nią zagrać, oczywiście nie mam zamiaru cię na nią namawia, twój wybór.
Obrazek

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

eliah91 pisze:Kupując diablo nie tracisz życia.
Ok, ukradnę to w podpis, zniszczyło mnie :D

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

eliah91 pisze:Kupując diablo nie tracisz życia, gra jest dobra i warto w nią zagrać, oczywiście nie mam zamiaru cię na nią namawia, twój wybór.
Jasne, ale za jakiś czas będzie równie dobra, a do tego tańsza. :)

Syraf
Chuck Norris

Eliah ma racje kupujac diablo nie tracisz zycia:) tracisz je zaraz po stworzeniu pierwszej postacii. Choc mimo wszystko uwazam ze d3 jest mniej czasochlonne niz d2 z powodu mniejszej ilosci lvli i zmienionego systemu farmy

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Zaczynam mieć poważne obawy względem przyszłości Diablo 3.
Obecnie mam:
60 lvl Witch Doctor 1 akt skonczony na Inferno
32 lvl Wiz 1 akt skonczony na Nightmare
Dodatkowo reszta w okolicy 20 poziomu.
To co mnie drażni to monotonia 3 i 4 aktu. Nie zaleznie od poziomu trudności 3 i 4 akt są totalnie nudne i strasznie mało przewidywalne. Do tego pojawia się ta straszna farma... farma farma i jeszcze raz farma.
Do tego dochodzi ogolne zniesmaczenie tym co się dzieje w samej grze:
1. Chat Ogolny -> wiekszej trzody i chlewu nie widziałem długo - no może WoW server Burning Legion tak zwany polski :)
2. Double Gold -> zaczeło się to co było gdzieś już po drodze w D1 czy D2. Są sposoby, działają a Blizz nie może nic zrobić :) Bo to nie exploit :)
3. Auction House -> zmiany daty w systemie :) przesuwanie czasu..... tragedia.

Do tego ten wstyd.... kiedy grasz i musisz wychodzić z ogolnego bo masz same kutasy, **uje i **rwy.
BTW. Z innej beczki na PSN dali za free mase gier w tym Space Marine. Gra ma fajne multi... więc w przerwach między meczami pogrywałem... i nagle słysze - Siema **rwy **bane - co wy robicie, kamperze ***rdolony. Aż mi się kobieta w domu oburzyła w co ja gram - bo młody biegał po domu, a np. w BF gdzie urwy też lecą gram na słuchawkach... Czy Polacy zawsze muszą reprezentować najgorsze bydło? Wiem że to pewne uogolnienie ale gram w dużo gier online (ot. Bf3, BFBC2, COD:BO, WoT, WOW) i zawsze spotkam polaka ktry ma nick od imienia i dumne PL.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

MomoTheKiller pisze:To co mnie drażni to monotonia 3 i 4 aktu. Nie zaleznie od poziomu trudności 3 i 4 akt są totalnie nudne i strasznie mało przewidywalne. Do tego pojawia się ta straszna farma... farma farma i jeszcze raz farma.
A czego ty sie spodziewales? To jest Diablo, albo je kochasz, albo nienawidzisz. H&S / MMORPG - Farma jest nieodlaczna czescia w tego rodzaju grach.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Wiesz sama farma to nic złego... ale to zniechęca.
Poważnie odechciewa się grania. Możliwe że idealizuję pewne zachowania a inne ganię za bardzo ale obawiam się PVP.
Jak ma mi pozniej jeden czy drugi spamy puszac w postaci bluzgow to dziekuje
Bo blokowanie tresci na kanałach nie bardzo działa.... mimo wszystko "dziwne zachowania" polakow bardziej irytuja.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Syraf
Chuck Norris

Strasznie przesadzasz.. chamstwo bylo jest i bedzie w grach mmo i nie da si tego wyeliminowac chyba ze zaczna sprzedawac gry na podstawie opini psychologa.. jakbys byl amerykaninem to zamiast kur pewnie by bylo fxk nigga itp.Grajac w mmo musisz pogodzic sie z minusami ktore niesie ze soba internet

ODPOWIEDZ