KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
ah doczytalem:
W grze o puchar gracze rozgrywają jedną bitwę.Forma ustalimy w późniejszym czasie.
ja tam jestem jak najbardziej przeciwny euro ze wzgledu ze Tobie daje spory profit a mi duzy minus a jednak tu chaos ma ciezej, ale to juz do oceny sklepu:)
zagram albo jutro albo dopiero 25
W grze o puchar gracze rozgrywają jedną bitwę.Forma ustalimy w późniejszym czasie.
ja tam jestem jak najbardziej przeciwny euro ze wzgledu ze Tobie daje spory profit a mi duzy minus a jednak tu chaos ma ciezej, ale to juz do oceny sklepu:)
zagram albo jutro albo dopiero 25
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
to 25 jutro za wczesnie, nie dam rady.
Ja jestem za Euro bo powstało po to aby balansować armie, ale tak czy owak format ustanawia sklep
Ja jestem za Euro bo powstało po to aby balansować armie, ale tak czy owak format ustanawia sklep
Generalnie euro sprawia ze bitwa WoC z HE jest w jakiś sposób wyrównana... na open zreszta tez moze byc podobnie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wyrównana? Proszę Cię, HE na euro wgniatają Woch w ziemię na poziomie rozpiski
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wiem pokazałęs to kiedyś grając z Robertem ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Mój bilans mam całkiem dobry. Raz wbił mi maskę, a ja jemu dwa razy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- General Baga
- Kradziej
2800 euro :]
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
skończcie to szybko... czekac do 25... maska.
xYz
General Baga pisze:2800 euro :]
what?
ale mi pasi
General Baga pisze:2800 euro :]
chcialem zwrocic tylko uwage ze euro jest zbalansowane tylko pod 2400, przy tych punktach moze dziac sie wszystko,
wiec proponuje przemyslenie tego i danie albo zwyklego euro albo 2800 po prostu
Pozdrawiam
na pewno Euro
pkt 2400+
pkt 2400+
w sumie jakby sie uprzec ja moge grac na 2800 euro z Toba:D
w koncu jest ograniczenie
"High Elves: High Elves armies have an extra 100 points for their roster (2500 total)"
czyli mzoesz miec maxymalnie 2,5k punktow;p
mowie mi to wsio jedno czy to euro czy nie euro (chociaz wiadomo ze euro strasznie krzywdzi moja armie) byleby bylo wtedy 2,4k
a jak nie euro to ogolne ograniczenia magii:)
w koncu jest ograniczenie
"High Elves: High Elves armies have an extra 100 points for their roster (2500 total)"
czyli mzoesz miec maxymalnie 2,5k punktow;p
mowie mi to wsio jedno czy to euro czy nie euro (chociaz wiadomo ze euro strasznie krzywdzi moja armie) byleby bylo wtedy 2,4k
a jak nie euro to ogolne ograniczenia magii:)
jak sam widzisz, od poczatku jestem za standardowym Euro
ale to nie mi decydować.
ale to nie mi decydować.
Górken pisze:a moze juz na hardcorze 2800 open:D z proxami ofc
bez proxów
zostawmy to Euro.