Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Panowie, a jak tam nasi kibice sie spisują?
Warszawa?Poznań,Gdańsk,Wrocław?
Dochodzą z tego co słyszałem skrajne emocje już...
U nas w małym Świebodzinie, to tylko się mówi, że smutno będzie jak w duspko dostaniemy z Rosją, a super by było jakby 1-1 i pozdro sześćset... ale w takiej wawie, to pewnie bój o życie...?
U nas w małym Świebodzinie, to tylko się mówi, że smutno będzie jak w duspko dostaniemy z Rosją, a super by było jakby 1-1 i pozdro sześćset... ale w takiej wawie, to pewnie bój o życie...?
No w Gdańsku póki co udaje mi się uniknąć spotkania z kibicami, uaktywniali się głównie gdy byłem na uczelni. Myślałem z początku, że mogą być problemy z komunikacją, ale wszystko dobrze działa. Jeszcze tylko jeden mecz i będzie spokój.BOGINS pisze:Panowie, a jak tam nasi kibice sie spisują?
U nas na dzień tylko minimalna obsada jest a reszta ma nockę od 19:00 do zwycięstwa ! 12 tysi luda plus wojsko i wszystkie mundury jakie udało sie wymyślić... I sam nie wiem czy wystarczyBOGINS pisze:Panowie, a jak tam nasi kibice sie spisują?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ciekawe zdjęcia- niezły burdel - jak sądzę przy waszym ratuszu
Co do wawki - wojsko się przyda, czołgi są?
Nie - jak się ogląda TV to ma się wrażenie, że chyba miasto się zbroi na mecz Polska-Rosja, a jak coś pójdzie nie tak to dupa, wojna murowana, Putin ciśnie czerwony guzik jeśli przegrają....
Dlatego się tak właśnie pytam jak u was w mieście jest i co się dzieje, bo media kłamią i chyba ci czasem prowadzący + politycy to już pleść nie mają co, chyba po ulicach nie chodzą (tylko w swoich autach za 100kafli zapierniczają i snują androny???)
Nie - jak się ogląda TV to ma się wrażenie, że chyba miasto się zbroi na mecz Polska-Rosja, a jak coś pójdzie nie tak to dupa, wojna murowana, Putin ciśnie czerwony guzik jeśli przegrają....
Dlatego się tak właśnie pytam jak u was w mieście jest i co się dzieje, bo media kłamią i chyba ci czasem prowadzący + politycy to już pleść nie mają co, chyba po ulicach nie chodzą (tylko w swoich autach za 100kafli zapierniczają i snują androny???)
Ależ złe mamy te murawy ... http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/euro ... tykul.html
Pragnąłbym tylko zauważyć którzy piłkarze narzekali na stan murawy, no i zastrzeżeń z kolei Włosi nie mieli. Widać Hiszpanie zawsze coś kręcić muszą.
Pragnąłbym tylko zauważyć którzy piłkarze narzekali na stan murawy, no i zastrzeżeń z kolei Włosi nie mieli. Widać Hiszpanie zawsze coś kręcić muszą.
TELEWIZJA KŁAMIE !BOGINS pisze:Ciekawe zdjęcia- niezły burdel - jak sądzę przy waszym ratuszu
Sępy dziennikarzyny żyją z padliny więc im więcej trupów tym są szczęśliwsi...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Absolutnie nie podobał mi sie mecz Anglia - Francja drrrramat. Popykali se piłeczką a końcówka to masakra takie granie byle na remis - strasznie mnie wnerwia (w batlu też). Za to mecz Szwecja - Ukraina re-we-la-cja ! Do ostatniej minuty walka pot strzały bieganie ... Bajka !
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
to żałuj, ja "Długiej" klimat niesamowity z Hiszpanami i Włochami już chyba z 30L za mnąKlafuti pisze: No w Gdańsku póki co udaje mi się uniknąć spotkania z kibicami, uaktywniali się głównie gdy byłem na uczelni. Myślałem z początku, że mogą być problemy z komunikacją, ale wszystko dobrze działa. Jeszcze tylko jeden mecz i będzie spokój.
klimat nieziemski
Ingen175 pisze:Ależ złe mamy te murawy ... http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/euro ... tykul.html
Poprawka Uefa ma złą murawę przecież sami przed Euro wymieniali
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
np Torresa często atakuje agresywnie zasadzona murawa.
Ja tam pamiętam, że to zwykle piłkarze Barcelony narzekają na murawy. A tu nie kto inny jak oni (Fabregas, Xavi, Iniesta) psioczyli jakie to złe są te polskie murawy, a jakie suche. W sumie można im było pod koniec zraszacze włączyć, poczuli by się jak w domu
Za to Vicente del Bosque to gość, którego nie rozumiem. Ma świetnych zawodników, którzy zaliczyli doskonały sezon. Ale on wybiera do reprezentacji osoby przeciętnie grające w tym sezonie ( i Torresa, który nie trafia do bramki o ile to nie jest finał jakiś), wychodzi na murawę formacją Barcelona + reszta i jeszcze robi marne zmiany ... Sabotaż własne reprezentacji ??
A na ruskich czeka już gorące powitanie.
Swoją drogą ciekawe czy nasi kibice jakieś transparenty przygotują, które będą nawiązywać do 1920 roku czy coś w tym stylu.
BTW. Ruscy się chcieli rozkręcać, ale ich policja powstrzymała : http://www.sadistic.pl/incydencik-kibic ... 121091.htm
Za to Vicente del Bosque to gość, którego nie rozumiem. Ma świetnych zawodników, którzy zaliczyli doskonały sezon. Ale on wybiera do reprezentacji osoby przeciętnie grające w tym sezonie ( i Torresa, który nie trafia do bramki o ile to nie jest finał jakiś), wychodzi na murawę formacją Barcelona + reszta i jeszcze robi marne zmiany ... Sabotaż własne reprezentacji ??
A na ruskich czeka już gorące powitanie.
Swoją drogą ciekawe czy nasi kibice jakieś transparenty przygotują, które będą nawiązywać do 1920 roku czy coś w tym stylu.
BTW. Ruscy się chcieli rozkręcać, ale ich policja powstrzymała : http://www.sadistic.pl/incydencik-kibic ... 121091.htm
Co do meczu Polska-Rosja: obstawiam 3:0 dla Ruskich. Dlaczego? Bo są znacznie lepsi i niesie ich zwycięstwo. W dodatku grają ofensywnie, a to znaczy, że są nastawieni na zbieranie punktów. Tymczasem Polska chce się bronić (nie zbierać punktów), ale nie ma mowy, żeby zatrzymali wszystko.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Ahhh.. Czechy 2 gole po 6 minutach. Co za skuteczność, pewnie zagrozili Grekom że krecik im partenony poruha.
Ja tam się o stolicę martwię, rozróby już się zaczęły : http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1191 ... kiego.html
Tok fm jest średnio wiarygodne, ale jak mówią że Korwin jest tam to pewnie jest. W każdym razie, ci to zawsze jakiś marsz muszą zakłócać i doprowadzać do rozrób
Ruscy to mimo wszytko goście są, skoro robią tak krótki przemarsz (od Muzeum PW do Stadionu to nie jest aż taka duża odległość) a niektórzy traktują ich jakby przyjechali robić tu drugą rzeź pragi ...
Tok fm jest średnio wiarygodne, ale jak mówią że Korwin jest tam to pewnie jest. W każdym razie, ci to zawsze jakiś marsz muszą zakłócać i doprowadzać do rozrób
Ruscy to mimo wszytko goście są, skoro robią tak krótki przemarsz (od Muzeum PW do Stadionu to nie jest aż taka duża odległość) a niektórzy traktują ich jakby przyjechali robić tu drugą rzeź pragi ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najśmieszniejsze jest to, że dzisiejszy mecz z Rosją w sumie jest o nic. No chyba, żeby nasi wygrali, na co imho mają minimalne szanse. Mecz jest o nic, bo w obecnej sytuacji mogą go spokojnie przegrać 5:0 i nic to nie zmieni. Kluczowy będzie dopiero mecz z Czechami - tam muszą wygrać. Jednak jak znam życie, to Polacy wykrwawią się w meczu z Kacapami, a potem nie będą dawali rady z Czechami i w ten sposób punkt w meczu z Grekami może być jedynym w turnieju. Oby tak nie było .
Bo z ruskami trzeba tak : http://www.youtube.com/watch?v=Dd88BmIS ... ture=share
No ja bym ambitnie powalczył dzisiaj, ten remis z ruskami mógłby wiele dać.
No ja bym ambitnie powalczył dzisiaj, ten remis z ruskami mógłby wiele dać.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony