Wojtqowe malowanie 22.05 Star Players
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wojtqowe malowanie 012-06-2012 Play Mini Of The Month XX
Dokładnie, wygląda jak "śpik"
Ogółem GJ
Ogółem GJ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że nad toporem można by jeszcze popracować - tu widzę największe rezerwy. Faktycznie, ropa jest cacy .
Parę prac. Niektóre nowsze, niektóre starsze, ale dopiero teraz sfotografowane.
Szaman Beastmenów:
Dwarf Robber (Scibor):
Goblin Shaman:
Nurgle Champion:
Co zmienić? Nad czym jeszcze popracować?
Zdjęcia dzięki uprzejmości sklepu white-tree.pl
Szaman Beastmenów:
Dwarf Robber (Scibor):
Goblin Shaman:
Nurgle Champion:
Co zmienić? Nad czym jeszcze popracować?
Zdjęcia dzięki uprzejmości sklepu white-tree.pl
Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, o 18:40 przez Wojteq, łącznie zmieniany 4 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co do nurglowca - minusy są wyżej. Zwróciłbym uwagę na fajną skórę gostka.
Najsłabiej imho wyszedł beastman - z uwagi na taki bardzo mglisty sposób malowania , generalnie brak mu większych kontrastów i tak jakoś wszystko się zlewa...
Najfajniej wyszły modele krasia i gobka - bardzo mi się podobają .
Najsłabiej imho wyszedł beastman - z uwagi na taki bardzo mglisty sposób malowania , generalnie brak mu większych kontrastów i tak jakoś wszystko się zlewa...
Najfajniej wyszły modele krasia i gobka - bardzo mi się podobają .
Wampir zdecydowanie na plus nawet ze względu na nietoperze. Gdybym brał udział w konkursie to miałbyś mój głos. Szkielety niestety mają imho tak paskudny wygląd, że aż przykro. Domyślam się, że Mantic. Niestety firma robi zastępcze figsy, ale ehh jak się z nimi poobcuje to nie zachęcają.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne prace. Jedynie ciemny niebieski mi niezbyt pasuje...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wyglądają dynamicznie. I właściwie tyle można powiedzieć. Ciut małe fotki...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Trochę płaska czerwień na płaszczu. Za to brązowe płaszczyki już sporo lepsze... Świetna kolorystyka psykersów...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie wygląda rozjaśnianie basiorów - reszta płasko. Czerwone elementy bym zrobił ciut inaczej: u nasady bardzo ciemne i rozjaśniające się w kierunku czubka. Można by rozjaśniać do woli, do pomarańczowego a nawet do żółtego...
Podstawki dość ubogie, przy takim rozmiarze aż się prosi, żeby jakieś wypaśne były...
Podstawki dość ubogie, przy takim rozmiarze aż się prosi, żeby jakieś wypaśne były...
Zieleń i klata hydry wyszły bardzo fajnie. Czerwone elementy wyszły z kolei bardzo płasko. Podstawek się nie czepiam bo czasem lubię, jak nie są naszpikowane detalami, a puste to one nie są - dla mnie git