Remis z Ruskimi nie daje absolutnie nic - nie różni się niczym od porażki. I tak w rezultacie musimy wygrać z Czechami. Na miejscu Smudy bym go odpuścił... Może to niezbyt fair, ale taka jest rzeczywistość. Zamiast się ekscytować wątpliwą możliwością wygranej z Rosją, skupić się na celu głównym i tyle. Chyba , żeby wygrali z Ruskimi, ale jakoś tego nie widzę...Ingen175 pisze:Bo z ruskami trzeba tak : http://www.youtube.com/watch?v=Dd88BmIS ... ture=share
No ja bym ambitnie powalczył dzisiaj, ten remis z ruskami mógłby wiele dać.
Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ujmę to obrazowo
Rosja to Ogr
Czechy to krasnolud
Grecja to gnom
Polska to hobbit
Ogr przeszedł się pokrasnoludzie i wdeptał go w ziemię, krasnolud wstał otrzepał się i dał w zęby gnomowi, Gnom z kolei pobił się z hobbitem ale nic z tego nie wynikło a zanosi się że Ogr nawet hobbita nie zauważy a potem poobijanego hobbita znokautuje krasnolud.
Rosja to Ogr
Czechy to krasnolud
Grecja to gnom
Polska to hobbit
Ogr przeszedł się pokrasnoludzie i wdeptał go w ziemię, krasnolud wstał otrzepał się i dał w zęby gnomowi, Gnom z kolei pobił się z hobbitem ale nic z tego nie wynikło a zanosi się że Ogr nawet hobbita nie zauważy a potem poobijanego hobbita znokautuje krasnolud.
Bo Polacy powinni grać w nogę tak jak w battla i też zawstydzić Ruskich tak jak Front Wschodni: http://www.youtube.com/watch?v=Ik4_k1fQ ... ature=plcp
Wiem, że potrafią!!!
Wiem, że potrafią!!!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
hobbit wlasnie dostał w zęmby i odleciał 5 m. Ogr idzie dalej...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie brać do głowy - Czechy to jest nasz prawdziwy przeciwnik. Oby tylko nie stracili zbyt dużo sił i nie dostali jakichś głupich kartek. Przegrać mogą i 0:10....
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ale nawet po wygranej z czechami jeśli grecja wygra z rossiją to nic nie da
Wiecie różne rzeczy się w sporcie zdarzają a Grecję może stać na to.

- Smuudaaaaa!
- Coooo?
- Rozgrywającego...!
trzeba było zabrać Milę. tak sobie myśle, że Lewy byłby zadowolony z jego podań:)
i niech ktoś pozbawi prawd do gry "benisza" - nie moge patrzeć jak słaby jest
- Coooo?
- Rozgrywającego...!
trzeba było zabrać Milę. tak sobie myśle, że Lewy byłby zadowolony z jego podań:)
i niech ktoś pozbawi prawd do gry "benisza" - nie moge patrzeć jak słaby jest
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Mimo wszystko gorszy Murawski choć Obraniak też nic nie pokazuje.Entombet pisze:Obraniak najslabsza postac 1szej polowy, po za podaniami do rosjan nic nie wnosi.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mimo wszystko bywało gorzej. Pamiętacie Rasiaka?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pisałem już po pierwszym meczu, że drugą linię mamy najsłabszą w Europie. Ci ludzie nie potrafią rozgrywać piłki. Brak środkowych pomocników to czynnik nie pozwalający wygrywać meczów na tym poziomie. Lewandowski nie ma dosłownie z kim grać. Szkoda mi go jest, bo jest w dobrej formie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
... i szedł ogr. Hobbit się ocknął jak ogr miał go nadepnąć i wbił mu sztylet w kolano. Ogr ryknął z zaskoczenia, bólu i ciekłości.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
i Ogr ranny i choć niepokonany stanął i nie smiał iść dalej a poobijany hobbit powoli oddalił się strzegąc swej pozycji uśmiechając się lekko ze swoim podbitym okiem. Widząc to krasnolud splunął i zatarł ręcę w oczekiwaniu na swą kolej z cwanym hobbitem a gnom z obawą ale i nadzeją spojrzał na rannego ogra i z podziwem na hobbita.
Świetny mecz zwłaszcza naszych stoperów, bo i Wasilewski i Perquis zagrali fenomenalnie. Dodać do tego fantastyczną trójkę z Dortmundu i niezłego Polańskiego i mamy remis z Rosją.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem, czy się cieszyć z tego wyniku. Z jednej strony widziałem w końcu Polaków walczących. Nie przegraliśmy z dużo wyżej notowanym rywalem. To duzy sukces imho. Z drugiej strony trochę się obawiam, czy Smuda dobrze zrobił, wpuszczając pierwszy skład, a nie dając pograć rezerwowym. Mam nadzieję, że się zregenerują i powalczą z Czechami.
I piękna bramka Kuby!!! warto było dla niej oglądać ten mecz
I piękna bramka Kuby!!! warto było dla niej oglądać ten mecz