Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri
Re: Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri
Arena najwcześniej jutro. Gdzieś zapodziałem stare zapiski i zasady kminię od nowa, a jestem gdzieś w połowie
Mam nadzieję, że wam nie spieszno?

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Dawaj jak najszybciej!!!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Wałkarz
dawaj
ja już mam gotową postać, tylko wystarczy poprzerabiać historyjke do wymyślonej przez Ciebie areny 

Ja tak samo 

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Spoko spoko, zasady już ładne są, więc jak będę w stanie napisać jeszcze dzisiaj historyjkę to będzie dzisiaj, a jak nie to będzie jutro
Ale w każdym razie zbliża się wielkimi, zielonymi krokami.

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Czyli rozumiem że wśród naszych pięknych orkowych krain ?nindza77 pisze: wielkimi, zielonymi krokami.

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dżizas, ja pier**le ale nas miotają po tym starym świecie na tych arenach 

Musialem. Uważam, że może być całkiem zabawnie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie tylko po starym. Pamiętam jeszcze Arenę w barakach Czarnej Straży, a to spory kawałek od Starego Świata. 

-
- Wałkarz
zakladamy ze w tej zielonej osadzie (miasto/wieś?) bedzie miejsce takie jak bar/targ/karczma albo miejsce do noclegu i ze idzie sie normalnie dogadac z mieszkancami? 

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Czy ty się słyszysz ? Przeanalizuj co napisałeś w odniesieniu do orków. My nie potrzebujemy takich śmieci jak cywilizacja i karczmy.skaventail pisze:zakladamy ze w tej zielonej osadzie (miasto/wieś?) bedzie miejsce takie jak bar/targ/karczma albo miejsce do noclegu i ze idzie sie normalnie dogadac z mieszkancami?
I po co targ jak można co tam potrzebujeta od brodaczuf albo ludziuf zabrać i przy okazji parę łbów się rozwali.
Co do języka przytoczę z postaci nindzy
-Gahrzbaghg! Ty powiedzieć moja imienia, albo ja Ci dać w morda!- Tak, Czarny ork w pełnej zbroi, a jaki dowcipny! Pewnie przeciętny zielonoskóry o inteligencji taboretu zrozumiałby ten dowcip, ale człowiekowi za szynkiem nie było zdecydowanie do śmiechu. -Ghassss....gaghaghhhh...- Sparaliżowany usiłował powiedzieć cokolwiek, ale zanim się obejrzał, pancerna menażka orka wybiła mu wszystkie zęby.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dlatego nigdy nie piszę historyjek przed Areną. 

-
- Wałkarz
będzie na następną arene 
jutro w pracy jak nie będzie co robić to napiszę nową

jutro w pracy jak nie będzie co robić to napiszę nową

A co tam, to będzie moja pierwsza, ale już się zgłaszam do 32 areny jak coś 

"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand