IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
- swieta_barbara
- habydysz
Re: IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!
eee nic sie nie znacie, zmuszacie Kalafiora do wystawienia kadai+ Helupa zamiast coś pomyśleć#helion# pisze:i nie masz problemu, bo nie musisz proxować drugiej Heleny...regulamin jest prosty klarowny, a ograniczenia przejrzyste i czytelne; to nie EuroManfred pisze:przy 2 helkach nie ma Kadaia

Pojadę was TK w takim razie

"WAS"Manfred pisze:eee nic sie nie znacie, zmuszacie Kalafiora do wystawienia kadai+ Helupa zamiast coś pomyśleć#helion# pisze:i nie masz problemu, bo nie musisz proxować drugiej Heleny...regulamin jest prosty klarowny, a ograniczenia przejrzyste i czytelne; to nie EuroManfred pisze:przy 2 helkach nie ma Kadaia
Pojadę was TK w takim razie

Nie marudź Kacper - Ja czekam z formatem Mastera do Silesiana.swieta_barbara pisze:Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!
Jak Lidder zrobi 2800 to ja już tego nie powtórze (mogę jedynie zrobić 2999

to kmiń i wpadaj...zimne piwo powinno Cię przekonaćswieta_barbara pisze:Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!

nic się nie martw, wiem o dwóch osobach, że na pewno ich nie będzie, stąd 7 miejsc...swoją drogą ja również już będę grał wtedywokrze pisze:Dareczku, mam nadzieję, że mnie uwzględniłeś w liście? Bo mam nowy pomysł do przetestowania...

a czego Ci brakuje, może któryś z graczy może coś pożyczyć na turek i zagrasz normalnie..knifem4n- pisze:Dopuścicie mi lekkie proxy w postaci wymodelowanych podstawek zamiast maszyn?
turniej jest za tydzień więc bez panik, organki wystawisz max 2...knifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDDMoje maszynki wszystkie przepadły
Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDDMoje maszynki wszystkie przepadły

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
akurat jakoś mnie to nie przeraża, Ty w Woch-u masz lepsze argumenty...ot Czołgozeny nabite ze Shrinów, albo 2x Helena i death... jedno i drugie jest o niebo lepsze od takiego gunlinaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDDMoje maszynki wszystkie przepadły
A mnie przeraża, bo myśl o tak nudnej bitwie jest przerażająca.#helion# pisze:akurat jakoś mnie to nie przerażaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDDMoje maszynki wszystkie przepadły
Prawdopodobnie wolałbym powiedzieć takiemu przeciwnikowi "na-ra" i pójść do domu.
Bo jeżeli kogoś bawi taka gra, to znaczy, że ma problem.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Sorki stary lubię tę grę, uwielbiam grać w Paradoxie ale to co można wystawić na 2800 prawie open i do tego bez scenariuszy to zaprzeczenie battla. Gra sprowadza się do czystego "kto złoży bardziej wywaloną w kosmos rozpiskę". Przyjdę, pokibicuję, wypije z Wami browara ale grać w TO nie zamierzam. Nie mój klimat...#helion# pisze:akurat jakoś mnie to nie przeraża, Ty w Woch-u masz lepsze argumenty...ot Czołgozeny nabite ze Shrinów, albo 2x Helena i death... jedno i drugie jest o niebo lepsze od takiego gunlinaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDDMoje maszynki wszystkie przepadły
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl