Poczkajmy na oficjalnie opowieści - które napiszą chłopaki ze składu oraz JJ i reszta organizatorów\sędziów. Funkcja Głównego Sedziego na Masterze jest bardzo niewdzięczna, a na Euro to jest czysty Hard Core. Ten tylko wie kto miał tą "niewątpliwą przyjemność". dlatego poczekajmy na wieści z pierwszej ręki.Chory pisze:
Pisze to ze zródełwiec aż takie plotki to nie są.
To ze JJ ma cieżko to wiem.Mam małe przeczucie że niektóre relacje będą ostre
EURO
Też wiem nie wiele więcej od Was na razie, niech grają... jeszcze nie wszystko stracone. Jest podobno szansa na 1 jak by Włosi przegrali, a my byśmy wygrali, więc we will see.....Scimitar pisze:
A masz Darek wieści jakieś - bo ja wiem tyle co Thurion czasem napisze mi eSa.
Niech chłopaki walczą i dają radę.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2007, o 18:38 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do pivota się JJ nie dziwię - sam bym pozwolił.
Zastawianie jednostek przeciwnika tak, by w żaden sposób nie mogły się ruszyć i egzekwowanie tego to bardzo niesportowe zagranie.
Dyskusje dotyczące tego typu działań (przy obracaniu ratlinga czy rydwanu) już się toczyły, nie tylko na LS ale także na zachodnich forach. I zostało to uznane za zagranie nie przynoszące chluby. A takie na Euro są zakazane.
Zastawianie jednostek przeciwnika tak, by w żaden sposób nie mogły się ruszyć i egzekwowanie tego to bardzo niesportowe zagranie.
Dyskusje dotyczące tego typu działań (przy obracaniu ratlinga czy rydwanu) już się toczyły, nie tylko na LS ale także na zachodnich forach. I zostało to uznane za zagranie nie przynoszące chluby. A takie na Euro są zakazane.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dla mnie to normalne zagranie. Jak np. wypuszczanie fanatyka pod skosem do szarzujacego aby dojezdzajac do szarzy zatrzymal sie na fanolu i dostal 2D6hitow, czy tez szarze taktyczne, wciaganie do walki innych unitow i takie takie tam. Ale relacji sie doczekac juz nie mozna
Osoby będące na LL najlepiej sie orientują w tym temacie bo to wałkowały przez dłuższy okres.
Jeżeli ten ruch był jak mowisz zakazany na Euro to JJ postąpił dobrze.Jeżeli był dozwolony to decyzja ta wpłyneła na wynik i niesmak bedzie bo mogła byc znowu wygrana.Tak czy siak niech sie wypowiada drużyna.Ja tylko informuje nikogo nie oskarżam.JJ na pewno ma niewdzieczna robote i zasługuje na pochwałe za wkład a czy druzyna ma do niego pretensje to sie dowiemy niebawem.
EDIT: a i nasi graja z Grekami
Jeżeli ten ruch był jak mowisz zakazany na Euro to JJ postąpił dobrze.Jeżeli był dozwolony to decyzja ta wpłyneła na wynik i niesmak bedzie bo mogła byc znowu wygrana.Tak czy siak niech sie wypowiada drużyna.Ja tylko informuje nikogo nie oskarżam.JJ na pewno ma niewdzieczna robote i zasługuje na pochwałe za wkład a czy druzyna ma do niego pretensje to sie dowiemy niebawem.
EDIT: a i nasi graja z Grekami
- Shakin' Dudi
- Masakrator
drugie miejsce tez dobre
Dopóki .... piłka w grzeNarożny pisze:Ta, ale Wlosi musieliby teraz zremisowac...... albo w dupala dostac, a jedyna opozycja dla nich byli Dunczycy i my, wiec raczej juz pozamiatane.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
A Thurion chciał być w Gdańsku o 2giej w nocyKielon pisze:Shino mi mowil, ze chlopaki mają dopiero pierwszą turę, więc całość się skończy pewnie po 24.
Draconis - FOR EVER !!!
Wojny... chyba rzezi... Dla przeciwnikow oczywiscie...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
wyniki z Masakratora.
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... krator.htm
Właśnie kończy się ETC WH40
1) Niemcy
2) Polacy
3) Szwedzi
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... krator.htm
Właśnie kończy się ETC WH40
1) Niemcy
2) Polacy
3) Szwedzi
Relacja Live
Thurion 14 z greckimi lizakami(90 w sumie wiec chyba najwiecej w teamie)
Zaba od ogrów dostał 20
Pasiak 14
2jeszcze gra.Jak ugraja 10 na 20 mozliwe to jest zwyciestwo.
Na 1 miejsce nie ma szans.Wiec kibicujcie Włochom bo jesli wygrają to nasi beda 2.A jak Wlosi z Niemcami walna remis lub zwyciestwo to 3 miejsce chyba.
Zaba od ogrów dostał 20
Pasiak 14
Na 1 miejsce nie ma szans.Wiec kibicujcie Włochom bo jesli wygrają to nasi beda 2.A jak Wlosi z Niemcami walna remis lub zwyciestwo to 3 miejsce chyba.
Znaczy się jak Włosi przegrają lub zremisują tak ?? A ile punktów mają Włosi ?? 5 ?? czy 4,5 ?? bo nasi rozumiem, że 3,5 + 1 za zwycięstwo jak się uda ??Chory pisze:Relacja Live
Zaba od ogrów dostał 20
Pasiak 14
Draconis - FOR EVER !!!
A gdzie są szczegółowe wyniki poprzednich rund ??Narożny pisze:Wlosi 4,5. Wygraja maja 5,5. A my 4,5. Niemcy 4
Resmi Wlochow. my 4,5, niemcy 4,5. Wlosi 5.
Niemcy wygrywaja. Niemcy 5, Wlosi 4,5 , My 4,5.
Opcji ze dunczycy nas przegonia albo ktos inny nie biore pod uwage.
Draconis - FOR EVER !!!