Oto moja armia na 1600 z restrykcją no lord allowed. BSB siedzi sobie grzecznie w trollach i je niańczy z boczku swoim ld i przerzutem. Z magią nurgla mogę coś zrobić przeciwko puszkom i wysnipować kogoś. Trolle też podobno dobre.
Sorcorer 2lv of Nurgle
Spell Familiar
Third Eye of Tzeench
Exalted Hero BSB końik i halabarda
Helm of Many Eyes
5 chaos hounds
5 chaos hounds
22 chaos warriors fcg
banner of discipline
6 chaos knights of khorne mus
6 chaos trolls
1 Hellcanon of chaos
1600 Chaos Warriors
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tak ale chyba nikt nie będzie się specjalnie takim strzelaniem zajmował w bsbka mając inne cele. Hellcanon np. Opcjonalnie mogę zrezygnować z hełmu i dać golden eye i mark tzencha i mam w dupie brak look outa.
Jakaś dziwna ta rozpiska, w sensie, nie współgra ze sobą IMO.
Knighci Khorna muszą, ale to muszą mieć bsb, bo przy swoim Ld8 czasem może im się zdarzyć wpakować w niechcianą szarzę a wtedy masz pierdylion punktów do piachu, tymczasem bsb człapie z Trollami więc siłą rzeczy spowalnia to Knightów (jakbyś chciał ich trzymać przy bsb). Jak już masz wolną rozpiskę to nie lepiej np. drugi oddział warriorów?
Knighci Khorna muszą, ale to muszą mieć bsb, bo przy swoim Ld8 czasem może im się zdarzyć wpakować w niechcianą szarzę a wtedy masz pierdylion punktów do piachu, tymczasem bsb człapie z Trollami więc siłą rzeczy spowalnia to Knightów (jakbyś chciał ich trzymać przy bsb). Jak już masz wolną rozpiskę to nie lepiej np. drugi oddział warriorów?