Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Czesi i Grecy wyszli
-
- Masakrator
Jaka piłka, tacy politycy.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2012, o 21:46 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.
liczy się w tej sytuacji bezpośrednie starcie z rywalem, gdzie Grecja jest na plus z Rosją.Zaklinacz Kostek pisze:A to nie Rusowie powinni wyjść? Punktowo są ex aequo z Hellenami, ale mają więcej strzelonych goli.
Co do meczu, no cóz... czego się spodziewaliśmy? Wielka szkoda, że tak się stało ale jestesmy słabi w tą dyscyplinę, nie ma zaskoczenia.
Mi szkoda Rusków, teraz to chyba Czechom będe kibicował, bo obstawiałem Rosję, że dojdzie wysoko, Ale znów Spartianie dali radę.
Są pewne plusy Lato i Smuda mam nadzieje, że odejdą w takiej sytuacji...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
ja pier...
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ogłaszam nabór do Fan Clubu Murawskiego - ten człowiek przegrał te mistrzostwa!!! To jego karygodna strata piłki spowodowała,że Czesi zdobyli bramkę.
Nie rozumiem - mieli idealną sytuację, Czesi musieli atakować, powinien od początku II połowy wejść Mierzejewski razem z Grosickim i powinniśmy grać z kontry. Tymczasem to Czesi nas skontrowali i po wszystkiemu. Murawski - ty matole Mam nadzieję, że to jest koniec Murawskiego w reprezentacji Polski . Szkoda tych mistrzostw, bo reszta reprezentacji grała imho nieźle...
Nie rozumiem - mieli idealną sytuację, Czesi musieli atakować, powinien od początku II połowy wejść Mierzejewski razem z Grosickim i powinniśmy grać z kontry. Tymczasem to Czesi nas skontrowali i po wszystkiemu. Murawski - ty matole Mam nadzieję, że to jest koniec Murawskiego w reprezentacji Polski . Szkoda tych mistrzostw, bo reszta reprezentacji grała imho nieźle...
a kurna! jesteśmy ostatni w grupie...
Nie wygralismy nawet żadnego meczu, to kurde jest przykre.
Nie wygralismy nawet żadnego meczu, to kurde jest przykre.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Najgorsze, że przegrałem piwo. Stawiałem, że będziemy na trzecim miejscu w grupie.
Lest we forget:
Kosa pisze: Są pewne plusy Lato i Smuda mam nadzieje, że odejdą w takiej sytuacji...
ufff, 50% jest, jeszcze tylko Lato!
mi jest wstyd po prostu kibicowac już naszym. Smude powinni za jaja powieśic za mecz z grecją a naszą kadrę rozwiązać na 2 lata jak to koreańcy zrobili. Nie potrafią grać to zapierdalać do łopaty a nie grubą kasę ciągnąć za to że nawet z Burkina Faso i z dziećmi z bulerbyn by nie potrafili wygrać. Wstyd panowie!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Popieram. Cala piłkową mafię polską rozwiązac, a na stadionach kartofle zasadzic, żeby jakiś minimalny pożytek z nich był
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie ma co kląć - to są finały mistrzostw Europy. Austriacy 4 lata temu mieli to samo. Z grupy trudniej jest wyjść, niż na MŚ. Polacy przegrali nieznacznie, myślę, że jeszcze będziemy mieli pociechę z tej reprezentacji - to najmłodszy oprócz Niemców zespół na tych mistrzostwach. Oby tylko nie zaczęli robić nierozważnych ruchów. Jeśli już zmiana trenera, to dla mnie - Orest Lenczyk. Choć wolałbym, aby Smuda dalej robił swoje. Tylko żeby wyj..ł tego Murawskiego ...
Chociaż już nie siedze w klimacie jak dawniej ale myślę, że teraz jest czas. Niech się rząd wpiperzy w w piłkę i zrobi po prostu porządek, bo kiedy dostaliśmy euro to wiadomym było, że już nić z tą "mafią" nie da się zrobić i trzeba było to ciągnąć nadal. Może teraz jakieś zmiany? Zmiany w zarządzie, odgórne, bo nie sądzę aby nasi piłkarze byli kiepscy. Kiedyś był Krzyniu, Boruc, Żurawski ale teraz mamy w uj lepszych graczy no i co? Dupa... to nie wina piłkarzy, przynajmniej tak mi się zdaje ale jak piszę od jakiś 3-4 lat już niezbyt interesuje się piłką.