Euro 2012 w piłkę nożną

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Czcibor
Oszukista

Re: Euro 2012 w piłkę nożną

Post autor: Czcibor »

Czesi i Grecy wyszli :shock: :mrgreen: :?
Fanatic pisze: ledwo savage ogarniam cała rodzina je maluje
już nie chcą do mnie przychodzić bo wiedzą, że pędzel i farbki na nich czekają
Obrazek

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Jaka piłka, tacy politycy.

:D
Ostatnio zmieniony 16 cze 2012, o 21:46 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Zaklinacz Kostek pisze:A to nie Rusowie powinni wyjść? Punktowo są ex aequo z Hellenami, ale mają więcej strzelonych goli.
liczy się w tej sytuacji bezpośrednie starcie z rywalem, gdzie Grecja jest na plus z Rosją.

Co do meczu, no cóz... czego się spodziewaliśmy? Wielka szkoda, że tak się stało ale jestesmy słabi w tą dyscyplinę, nie ma zaskoczenia.
Mi szkoda Rusków, teraz to chyba Czechom będe kibicował, bo obstawiałem Rosję, że dojdzie wysoko, Ale znów Spartianie dali radę.

Są pewne plusy ;) Lato i Smuda mam nadzieje, że odejdą w takiej sytuacji...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

ja pier...
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Nasi jak zwykle nie zawiedli :mrgreen:
Ruscy do domu :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ogłaszam nabór do Fan Clubu Murawskiego - ten człowiek przegrał te mistrzostwa!!! To jego karygodna strata piłki spowodowała,że Czesi zdobyli bramkę.
Nie rozumiem - mieli idealną sytuację, Czesi musieli atakować, powinien od początku II połowy wejść Mierzejewski razem z Grosickim i powinniśmy grać z kontry. Tymczasem to Czesi nas skontrowali i po wszystkiemu. Murawski - ty matole :!: :!: :!: Mam nadzieję, że to jest koniec Murawskiego w reprezentacji Polski [-o< . Szkoda tych mistrzostw, bo reszta reprezentacji grała imho nieźle...

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

W każdym razie ja teraz zabieram się za kibicowanie Anglii. To co wczoraj grali, Walcott ... No i mój ulubiony Oxlade Chamberlain ...

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

Ładnie grali z rosją, gorzej z Czechami, a dupy dali z Grecją i o to mam pretensje, kurwa!

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

a kurna! jesteśmy ostatni w grupie...
Nie wygralismy nawet żadnego meczu, to kurde jest przykre.
F.N.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Najgorsze, że przegrałem piwo. Stawiałem, że będziemy na trzecim miejscu w grupie.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Kiedys dzięki Grecji wygrałem dwa litry wódy :mrgreen:

Ingen175
Kradziej

Czemu Benisz płacze?
Bo Niemcy mają przejebane z Grekami w ćwierćfinale :/

I teraz pytanie ... jak Niemcy wygrają to Grecy zrobią rewolucje ? A jak Grecy to Merkel zakręci kurek z euro ?

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

Grecy mogą wygrać euro ale i tak zbankrutują. 8)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Kosa pisze: Są pewne plusy ;) Lato i Smuda mam nadzieje, że odejdą w takiej sytuacji...

ufff, 50% jest, jeszcze tylko Lato!
F.N.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ale może wpadną nastepne dwa litry gorzały :mrgreen:

Ingen175
Kradziej

Nawet Petelicki sobie w łeb strzelił, po tym golu....

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

mi jest wstyd po prostu kibicowac już naszym. Smude powinni za jaja powieśic za mecz z grecją a naszą kadrę rozwiązać na 2 lata jak to koreańcy zrobili. Nie potrafią grać to zapierdalać do łopaty a nie grubą kasę ciągnąć za to że nawet z Burkina Faso i z dziećmi z bulerbyn by nie potrafili wygrać. Wstyd panowie!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Popieram. Cala piłkową mafię polską rozwiązac, a na stadionach kartofle zasadzic, żeby jakiś minimalny pożytek z nich był :wink:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie ma co kląć - to są finały mistrzostw Europy. Austriacy 4 lata temu mieli to samo. Z grupy trudniej jest wyjść, niż na MŚ. Polacy przegrali nieznacznie, myślę, że jeszcze będziemy mieli pociechę z tej reprezentacji - to najmłodszy oprócz Niemców zespół na tych mistrzostwach. Oby tylko nie zaczęli robić nierozważnych ruchów. Jeśli już zmiana trenera, to dla mnie - Orest Lenczyk. Choć wolałbym, aby Smuda dalej robił swoje. Tylko żeby wyj..ł tego Murawskiego ...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Chociaż już nie siedze w klimacie jak dawniej ale myślę, że teraz jest czas. Niech się rząd wpiperzy w w piłkę i zrobi po prostu porządek, bo kiedy dostaliśmy euro to wiadomym było, że już nić z tą "mafią" nie da się zrobić i trzeba było to ciągnąć nadal. Może teraz jakieś zmiany? Zmiany w zarządzie, odgórne, bo nie sądzę aby nasi piłkarze byli kiepscy. Kiedyś był Krzyniu, Boruc, Żurawski ale teraz mamy w uj lepszych graczy no i co? Dupa... to nie wina piłkarzy, przynajmniej tak mi się zdaje ale jak piszę od jakiś 3-4 lat już niezbyt interesuje się piłką.
F.N.

Zablokowany