Nowy sezon, nowa Liga. Wrocław 2400 ETC
Dymitr vs Golonka
Kuyash vs Kumek
Maciom vs Mike
Rebe vs Orcus
Maryś vs Uadzia
Wilczy vs Shadar
Wojtuś vs Bałagan
Mati vs Toczek
Pluto vs Macins
BYE: Zell
Ostatnie runda!
Kuyash vs Kumek
Maciom vs Mike
Rebe vs Orcus
Maryś vs Uadzia
Wilczy vs Shadar
Wojtuś vs Bałagan
Mati vs Toczek
Pluto vs Macins
BYE: Zell
Kod: Zaznacz cały
1. Dymitr 50
2. Golonka 46
3. Kuyash 45
4. Kumek 40
5. Maciom 39
6. Mike 39
7. Rebe 33
8. Orcus 30
9. Maryś 29
10. Wilczy 28
11. Uadzia 25
12. Shadar 25
13. Wojtuś 25
14. Bałagan 25
15. Mati 23
16. Toczek 20
17. Pluto 20
18. Macins 17
19. Zell 10
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, o 15:45 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
maciom ładnie ładnie , gnieć i pożeraj!
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Rebe ja mam wolne tak:
Wtorek po 16
środa do 12
Sobota i niedziela Całe
Wtorek po 16
środa do 12
Sobota i niedziela Całe

Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Rebe dzisiaj tez mam wolne jakos od 15 odezwij sie kiedy chcesz zagrac
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
to zrozumiałe, dlatego też Cię nie bombardowałem ostatnio. czym się!Wilczy pisze:Oddaje swój mecz. Granie w młotka to teraz ostatnia rzecz, na którą mam ochotę.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
a to dobreGolonka pisze:Golonka vs Dymitrij
18:2
Tak wiem, że wiesz.

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
dymitr co robimy w takiej sytuacji?Rebe pisze:niestety wolny mam tylko 1 dzień z weekendu więcej nie wygospodaruje a bardzo mi zależy na turnieju więc zmuszony jestem poddać ligę.Orcus pisze:Rebe dzisiaj tez mam wolne jakos od 15 odezwij sie kiedy chcesz zagrac
Strategikon 2010: