Żaba pewnie sam napisze wiecej - napisze jedna akcję z bitwy - Żaba mówił że gość na jednej kostce rzucał 2D6 S2 - na save. Żaba dispelował 3 kośćmi i rzucił dwie 1 i gość zabił mu czarem wszyskich grali a magiczka nie zdała testu paniki.Chory pisze: Co sie stało Darek u Żaby ze tak mu nieposzlo?
EURO
Podpisuje się pod tym dwoma łapkami. Gratki dla Żabulca jak i i Thuriona (na razie najczęściej wymiwnianych graczy na forum) jak i całej reszty chłopaków.Meter pisze:gratki dla teamu za miejsce na podium
Ostatnio zmieniony 12 sie 2007, o 22:26 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje dla calej ekipiy!!! Mysle ze sie spisali i dali czadu... A ze tam komus cos nie wyszlo no coz zdarza sie, gorszy dzien, pech i oczywiscie spilowane koscie... Na pewno godnie reprezentowali wszystkich polskich battlowcow i oczywiscie Polske... Graty raz jeszcze!
pozdro
pozdro
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Oto wyniki niebawem szczególowe:
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... ml/ETC.htm
Gratlulacje dla naszej ekipy!!
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... ml/ETC.htm
Gratlulacje dla naszej ekipy!!
Ha, Top 3 tak jak z zeszlego roku, tylko miejsca sie podmienily. A czy jedno miejsce w gore czy w dol, wazne ze 2gi raz w top 3.
A btw, takie pytanko, czy skaldy danii i Wloch roznily sie od tych z zeszlego roku? Bo nasz jednak byl diametralnie rozny. Co dobrze swiadczy o battlowej scenie u nas. A to ze mamy 2 niemalze zupelnie inne skaldy ktore obydwa sa w top 3, po prostu super!
A btw, takie pytanko, czy skaldy danii i Wloch roznily sie od tych z zeszlego roku? Bo nasz jednak byl diametralnie rozny. Co dobrze swiadczy o battlowej scenie u nas. A to ze mamy 2 niemalze zupelnie inne skaldy ktore obydwa sa w top 3, po prostu super!
Jeżeli coś zaważyło na porażce to myślę, że prędzej remis z Norwegią, niż z Włochami.
Niemniej gratulacje - po powrocie pewnie będą wyjaśnienia szczegółów, wiadomości zza kulisów itp. Czekamy
Niemniej gratulacje - po powrocie pewnie będą wyjaśnienia szczegółów, wiadomości zza kulisów itp. Czekamy
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Mam nadzieje ze kazdy bedzie dodawał uśmiechniete buzki jak bedzie tutaj takie cos pisał.Kielon pisze:
A tak na marginesie, myślę, że to wszystko wina JJ'a.
Widły i pochodnie do rąk.
To przez niego Polska nie wygrała.
Abstarchyjąc co sie wydarzyło JJ nie zależnie od swoich decyzji zostałby pojechany albo przez Polaków (co ma troche już troche miejsce) albo na forum zagranicznym przez ten kraj który by "skrzywdził" i zamiast się cieszyć niektorzy już szukają winnego (nie ty) dlczego mamy tylko drugie. Aż strach pomyśleć jak chlopaki zajeliby np: miejsce nr 5 lub dalej.
Polacy czasami bardzo zadziwiają niestety.
Pocisnęli i trzeba im gratulować, a nie polować na czarownice
Gratuluję drugiego miejsca, pojechaliście jak trzeba!
Gratuluję drugiego miejsca, pojechaliście jak trzeba!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zmeczony jak meserszmit wrocilem do mojego gordu nad Brda...
Bylem przy wszystkich grach naszej rep ( na masakratorze tak sobie gralem , a de facto wiecej siedzialem przy stolach naszych ) , wiec wiem bardzo dokladnie to co sie dzialo...
Nasz wynik - jakby to okreslic , podziekujmy JJowi... Po tym jak Malal byl zwalowany , jako glowny sedzia nie mial zamiaru nic z tym zrobic ( a brakowalo 4pktow do naszej wygranej , ktore jakby cofnac wal bylyby bez problemu zdobyte przez malala) - ciekawe podejscie , jak na Tropiku ktos Ciebie JJ zwalowal to walczyles zeby cofnac i zodbyc dla siebie pkty co w koncu zostalo ci przyznane , a tutaj skoro Ciebie bezposrednio to nie dotyczy masz calkowicie inne podejscie... Tutaj stracilismy 0,5pktu...
Kwestia czolgu i lasu - ja jestem w stanie zrozumiec dzentelmenska podstawe , jakby imperialista wystawil czolg przy lesie i nie mogl dlatego sie ruszyc , bo nie skumal ze uwali mu to czolg , ale ten las specjalnie podjechal do tego czolgu i ze wzgledu na to Pasiak bral na magu lordzie athel loren... 3 sedziow uwazalo , ze zagranie Pasiaka jest normalne i nie ma problemu , oczywiscie JJ uwazal inaczej - przez to Pasiak stracil maga lorda , malego maga , war dancerow , lucznikow - czyli duzo wiecej niz 2 male pkty , ktore zabrakly nam do wygranej z Wlochami... Skoro JJ wydales taki wyrok o dzentelmenskiej mozliwosci pivota, to powinienes w takim razie pozwolic pasiakowi cofnac ruch swoimi oddzialami , bo ruszyl on je tak , ze byl pewny ze czolg mu w nie nie wjedzie... Zeby bylo smieszeniej Pasiak gdyby wiedzial , ze akcja z lasem i czolgiem nie wypali , wzialbym przeteleportowal war dancerow , 2 magow i herosa WD do lasu w strefie rozstawiania imperium i imperialista nie mialby zadnych szans ich zlapac... W tej bitwie przez kolejna genialna decyzje znow stracilismy 0,5pktu...
Reasumujac - jestem zawiedziony strasznie postawa JJ , ktorego uwazalem do tej pory za osobe fair - no moze i taki jest dla innych ale na pewno nie dla swoich rodakow...
Smuci mnie troche wynik , bo rozumie gdybysmy dostali jakis lomot potezny czy cos i dlatego 2miejsce , ale zeby nie wygrac przez takie cos.................................
TAK CZY SIAK GRATSY DLA CHLOPAKOW , ZROBILISCIE KAWAL DOBREJ ROBOTYI GRATULUJE WAM 2GIEGO MIEJSCA - DLA MNIE JESTESCIE NAJLEPSZYM TIMEM TYCH MISTRZOSTW...
P.S. Zaba ma kilka nowych ksyw po ostatniej bitwie niektore z nich to : "bonus bretonnia" , "free frag" itd , ale tak na powaznie to przydalby mu sie ktos do rzucania kostkami , takie ekstremalne rzeczy jaklie on robil kostkami to sie w glowie nie miesci naprawde
Bylem przy wszystkich grach naszej rep ( na masakratorze tak sobie gralem , a de facto wiecej siedzialem przy stolach naszych ) , wiec wiem bardzo dokladnie to co sie dzialo...
Nasz wynik - jakby to okreslic , podziekujmy JJowi... Po tym jak Malal byl zwalowany , jako glowny sedzia nie mial zamiaru nic z tym zrobic ( a brakowalo 4pktow do naszej wygranej , ktore jakby cofnac wal bylyby bez problemu zdobyte przez malala) - ciekawe podejscie , jak na Tropiku ktos Ciebie JJ zwalowal to walczyles zeby cofnac i zodbyc dla siebie pkty co w koncu zostalo ci przyznane , a tutaj skoro Ciebie bezposrednio to nie dotyczy masz calkowicie inne podejscie... Tutaj stracilismy 0,5pktu...
Kwestia czolgu i lasu - ja jestem w stanie zrozumiec dzentelmenska podstawe , jakby imperialista wystawil czolg przy lesie i nie mogl dlatego sie ruszyc , bo nie skumal ze uwali mu to czolg , ale ten las specjalnie podjechal do tego czolgu i ze wzgledu na to Pasiak bral na magu lordzie athel loren... 3 sedziow uwazalo , ze zagranie Pasiaka jest normalne i nie ma problemu , oczywiscie JJ uwazal inaczej - przez to Pasiak stracil maga lorda , malego maga , war dancerow , lucznikow - czyli duzo wiecej niz 2 male pkty , ktore zabrakly nam do wygranej z Wlochami... Skoro JJ wydales taki wyrok o dzentelmenskiej mozliwosci pivota, to powinienes w takim razie pozwolic pasiakowi cofnac ruch swoimi oddzialami , bo ruszyl on je tak , ze byl pewny ze czolg mu w nie nie wjedzie... Zeby bylo smieszeniej Pasiak gdyby wiedzial , ze akcja z lasem i czolgiem nie wypali , wzialbym przeteleportowal war dancerow , 2 magow i herosa WD do lasu w strefie rozstawiania imperium i imperialista nie mialby zadnych szans ich zlapac... W tej bitwie przez kolejna genialna decyzje znow stracilismy 0,5pktu...
Reasumujac - jestem zawiedziony strasznie postawa JJ , ktorego uwazalem do tej pory za osobe fair - no moze i taki jest dla innych ale na pewno nie dla swoich rodakow...
Smuci mnie troche wynik , bo rozumie gdybysmy dostali jakis lomot potezny czy cos i dlatego 2miejsce , ale zeby nie wygrac przez takie cos.................................
TAK CZY SIAK GRATSY DLA CHLOPAKOW , ZROBILISCIE KAWAL DOBREJ ROBOTYI GRATULUJE WAM 2GIEGO MIEJSCA - DLA MNIE JESTESCIE NAJLEPSZYM TIMEM TYCH MISTRZOSTW...
P.S. Zaba ma kilka nowych ksyw po ostatniej bitwie niektore z nich to : "bonus bretonnia" , "free frag" itd , ale tak na powaznie to przydalby mu sie ktos do rzucania kostkami , takie ekstremalne rzeczy jaklie on robil kostkami to sie w glowie nie miesci naprawde
Linki jeszcze raz:
Masakrator
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... krator.htm
ETC
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/ETC.htm
Austria
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/austria.htm
Belgium
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/belgium.htm
Croatia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/croatia.htm
Denmark
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/denmark.htm
Finland
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/finland.htm
France
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/france.htm
Germany
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/germany.htm
Greece
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/greece.htm
Hungary
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/hungary.htm
Italy
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/italy.htm
Norway
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/norway.htm
Poland
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/poland.htm
Russia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/russia.htm
Slovenia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/slovenia.htm
Sweden
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/sweden.htm
Switzerland
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... erland.htm
Masakrator
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... krator.htm
ETC
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/ETC.htm
Austria
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/austria.htm
Belgium
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/belgium.htm
Croatia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/croatia.htm
Denmark
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/denmark.htm
Finland
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/finland.htm
France
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/france.htm
Germany
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/germany.htm
Greece
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/greece.htm
Hungary
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/hungary.htm
Italy
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/italy.htm
Norway
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/norway.htm
Poland
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/poland.htm
Russia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/russia.htm
Slovenia
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/slovenia.htm
Sweden
www.horned-rat-studio.com/masakrator/html/sweden.htm
Switzerland
http://www.horned-rat-studio.com/masakr ... erland.htm
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjDastor pisze: Tak to jest jak się wybiera skład po znajomości.
from team of poland <all team yes all> and itaALIANS TOO:p
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjDastor pisze: Tak to jest jak się wybiera skład po znajomości.
from team of poland <all team yes all> and itaALIANS TOO:p