wchodzę w toDania 1 :0 z Niemcami
Portugalia 2:0 z Holandia
Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Smuda najlepszym trenerem? Wybacz ale kategorycznie się z Tobą nie zgadzam, a te marne wyniki to tylko zasługa zespołu który grał jak samopas. Poziom naszej reprezentacji jest niestety mizerny. Starali się ale to niewiele dało. I nie ma co się usprawiedliwiać, klepać dobrotliwie i pisać, że nic się nie stało. Stało się i to dużo. $ miejsce w grupie, żadnej wygranej i masę błędów, zarówno trenera jak i piłkarzy. Niektórzy grali świetnie wszystkie trzy mecze ale niestety to o wiele za mało i poniżej moich oczekiwań. Życzyłbym sobie żeby coś zaczęło się dziać pozytywnego z naszej piłce nożnej.Klafuti pisze:Oj, już tak się nie bulwersuj. Jak dotąd Smuda był najlepszym trenerem, prowadzącym najlepszą dotąd drużynę: zawsze mieliśmy 100% w dupę, zwykle do zera, teraz przynajmniej większość to remisy. I pierwszy gol na zawodach jest nasz .
Żeby natomiast piłka była w Polsce na wyższym poziomie, trzeba przygotować odpowiednią bazę, poświęconą wyszukiwaniu utalentowanych zawodników.
nawet nie wiesz jak bardzoRobson, pogięło Cię?
Moze i fajnie, ale ja i tak tylko udaję, że się emocjonuję euro począwszy od 9. czerwca...Fajniej będzie jak Grecy rozjadą Niemców w Gdańsku.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem czemu uwzięliście się na Boenischa - z Czechami grał bardzo poprawnie - imho dużo lepiej, niż np. Piszczek, który był ogrywany wręcz sakramencko - dlaczego na Piszczka nikt jobów nie sadzi? Chamstwo - tępić .
Co dzisiaj będzie, niedługo się przekonamy ...
Co dzisiaj będzie, niedługo się przekonamy ...
Nie jestem pewien czy ten sam mecz ogladalismy, pierwsza swietna sytuacja czechow wlasnie po ogranym jak dziecko Boenischu. Moze przegapiles, bo sie przyzwyczailes Ale juz pal licho jego defensywe, zobacz skutecznosc podan... Juz nawet Wawrzyniak mogl byc lepszy (choc dziwnie sie czuje to piszac), bo jest ograny z Rybusem... Tak, tym Rybusem, ktorego Smuta ciagnal za uszy przez te lata, a potem posadzil na lawce, lol.
Paradoksalnie im wiecej czasu mija, tym ja bardziej jestem wkurzony. Nie spodziewalem sie niczego po tej reprze, ale mimo wszystko... starczylo nam sil na moze 70 minut przyzwoitej gry. Mecz z grecja zawalony po frajersku, mecz z rosja o pietruszke w zasadzie, gdzie mozna bylo dac odpoczac zawodnikom, ktorzy w koncowce meczu z grecja oddychali rekawami, brak taktyki, brak schematow, w 2 ostatnich meczach gralismy totalnie nieprzygotowanym wariantem, statystyki przebiegnietego dystansu mamy najgorsze na turnieju, gdzie to wlasnie kondycja powinnismy nadrabiac braki... moge tak wymieniac na kilka stron, ale po co, skoro fachowcy zrobia (a raczej juz zrobili) za mnie?
Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, ze Smuda nie zdobyl sie na proste "zawalilem, przepraszam", a Blaszczykowski pierwsze, co wyciaga, to jakies idiotyczne kwestie biletow... noz k*(@#! Noz sie w kieszeni otwiera.
Paradoksalnie im wiecej czasu mija, tym ja bardziej jestem wkurzony. Nie spodziewalem sie niczego po tej reprze, ale mimo wszystko... starczylo nam sil na moze 70 minut przyzwoitej gry. Mecz z grecja zawalony po frajersku, mecz z rosja o pietruszke w zasadzie, gdzie mozna bylo dac odpoczac zawodnikom, ktorzy w koncowce meczu z grecja oddychali rekawami, brak taktyki, brak schematow, w 2 ostatnich meczach gralismy totalnie nieprzygotowanym wariantem, statystyki przebiegnietego dystansu mamy najgorsze na turnieju, gdzie to wlasnie kondycja powinnismy nadrabiac braki... moge tak wymieniac na kilka stron, ale po co, skoro fachowcy zrobia (a raczej juz zrobili) za mnie?
Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, ze Smuda nie zdobyl sie na proste "zawalilem, przepraszam", a Blaszczykowski pierwsze, co wyciaga, to jakies idiotyczne kwestie biletow... noz k*(@#! Noz sie w kieszeni otwiera.
prawda jets taka ze mielismy druzyne slabsza technicznie i mniejdoswiadczona od czechow, nasi musieli wiecej biegac i dlatego nie bylo juz czym nadrabiac w koncowce. wszyscy placza bo przez pryzmat meczu rosja czechy wszyscy zapomnieli, ze czesi regularnie graja w misztrzostwach i niejednokrotnie ogrywali niemcow czy holendrów, a my sie naiwnie nastawilismy ze jestesmy faworytem. pokornie przygotowac sie do eliminacji i zycie ma toczyc sie dalej musimy wyszukac do tego czasu ze dwoch ofensywnych pomocnikow i to nie tylko typu peszko, grosik, do biegania, tylko do rozgrywania piłki w miejscu obraniaka, zeby chlopak mial cisnienie ze z kims rywalizuje. mam tez nadzieje, ze matuszczyk sie w bundeslidze podciagnie ( bo jego klub awansowal ) i zmieni tego emeryta murawskiego.
RIP
Piszczek z Grecją zagrał nieźle, ale potem był coraz słabszy, a Pilař już robił nim co chciał...
Gorycz porażki jest tak duża, że wielu chciałoby od razu wszystko orać i wieszać "winnych", a przecież tak się nie stanie.
Brak Polski w najlepszej europejskiej ósemce to nie żaden dramat To jest sport, gdzie dużo zależy od przypadku, a my mieliśmy tylko 50% szans na wyjście z grupy.
Co prawda czwarty raz z rzędu, ale za chwilę możemy już więcej takich szans nie mieć.
Jedyny który naprawdę powinien odejść to Szpakowski. Podobno nigdy nie komentował żadnych większych sukcesów Polaków, którym ciągle przynosi pecha, a te jego ciągle te same patetyczne przemówienia o wyciąganiu wniosków tak nakręcają ludzi, że potem tylko dramat. O to mediom chodzi bo będą mieli o czym pisać i gadać przez następne lata bo narzekanie jest w modzie.
Gorycz porażki jest tak duża, że wielu chciałoby od razu wszystko orać i wieszać "winnych", a przecież tak się nie stanie.
Brak Polski w najlepszej europejskiej ósemce to nie żaden dramat To jest sport, gdzie dużo zależy od przypadku, a my mieliśmy tylko 50% szans na wyjście z grupy.
Co prawda czwarty raz z rzędu, ale za chwilę możemy już więcej takich szans nie mieć.
Jedyny który naprawdę powinien odejść to Szpakowski. Podobno nigdy nie komentował żadnych większych sukcesów Polaków, którym ciągle przynosi pecha, a te jego ciągle te same patetyczne przemówienia o wyciąganiu wniosków tak nakręcają ludzi, że potem tylko dramat. O to mediom chodzi bo będą mieli o czym pisać i gadać przez następne lata bo narzekanie jest w modzie.
No tak, bo albo byśmy wyszli, albo niePieta pisze:a my mieliśmy tylko 50% szans na wyjście z grupy.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Duńczyków i jada tam gdzie ich miejsce czyli do Amsterdamu ^^ juz lepiej typuj w cos co wyrzuci Niemców poza nawias ; )Dibo pisze:Zaczyna się mecz meczy: Królowie piłki kontra ekipa lalusia z kolczykiem. 3:0 i Holendrzy, bo o nich mowa, lecą prościutko do finału tam gdzie ich miejsce !!!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
van fan culo!
Porta obudz się wreszcie!!
Porta obudz się wreszcie!!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
GOOOOOOOOOOOOOOOOL!
kochany Żeluś! ROnaldooooo goool! hih heh heh
kochany Żeluś! ROnaldooooo goool! hih heh heh
to przelacz bo to najlespzy mecz mistrzostw full ofence z obu stron
RIP