,że tak powiem K.....Murmandamus pisze:GOOOOOOOOOOOOOOOOL!
kochany Żeluś! ROnaldooooo goool! hih heh heh
jazda Orajne obudzić się i strzelić te 2 bramki
i Gomez niech złapie ta pilke na 5 sekund i właduje na 2-1
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
,że tak powiem K.....Murmandamus pisze:GOOOOOOOOOOOOOOOOL!
kochany Żeluś! ROnaldooooo goool! hih heh heh
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Pewnie już nie długo, ale zawsze zostaje Anglia i HiszpaniaDibo pisze:No niby jeszcze jest Ukraina
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Ukraina jutro zakończy mistrzostwa (chyba jutro grają, nie chce mi się sprawdzać ) i będzie pozamiatane z gospodarzami. My się tu pastwimy nad naszymi, a co maja powiedzieć Holendrzy? Teoretycznie najlepsi napastnicy w Europie (lub prawie) i jadą do domu z ZEREMDibo pisze:I co ja mam teraz zrobić ? Naszych nie ma, Oranje nie ma, Szwedzi w domu to samo Irlandczycy .. teraz to mi reszta meczów zaczyna być obojętna. No niby jeszcze jest Ukraina
we wtoreksmiejagreg pisze: Ukraina jutro zakończy mistrzostwa (chyba jutro grają, nie chce mi się sprawdzać ) i będzie pozamiatane z gospodarzami.
W meczu z Danią zmarnowali chyba jeszcze więcejsmiejagreg pisze: jeśli będą choć trochę skuteczniejsi, bo póki co zmarnowali chyba najwięcej stuprocentówek...
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki