To od Zaby a odemnie to: Nie bylo cie tam chuju zlamany wiec kurwa morda w kubel bo ty zlamasie to bys palke ciagnal nawet wegrom.
EURO
Polski sędzia powinien się kierować polską racją stanu!Reasumujac - jestem zawiedziony strasznie postawa JJ , ktorego uwazalem do tej pory za osobe fair - no moze i taki jest dla innych ale na pewno nie dla swoich rodakow...
Jasne. To przez JJ.Nasz wynik - jakby to okreslic , podziekujmy JJowi...
Trzeba było lepiej zagrać, a nie zwalać na sędziego.
Jak się chce wygrywać przez takie sztuczki, to można mieć pretensje tylko do siebie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Strasznym świństwem jest wieszanie psów na JJu. Zachwujecie się niektórzy jak przedstawiciele IV RP. A może by jednak pomyśleć, , że ktoś źle zagrał, a nie, że sędzia był be? Też miewam zastrzeżenia do sędziów, jednak pewna jestem , że JJ nikogo by nie skrzywdził celową złośliwością w takim właśnie momencie.
Druzynie wypada pogratulować, choć IMHO ten skład był jakoś mało zgrany. No i stawianie na mocne armie, zamiast na konkretnych graczy (np. wystawianie Bretki zamiast słabiutkich DElfów) przyniosło korzyści, jakie widać w wynikach. Puchar był - pucharu nie ma. Czyli żyjmy nadzieją, że może w przyszłym roku...
Druzynie wypada pogratulować, choć IMHO ten skład był jakoś mało zgrany. No i stawianie na mocne armie, zamiast na konkretnych graczy (np. wystawianie Bretki zamiast słabiutkich DElfów) przyniosło korzyści, jakie widać w wynikach. Puchar był - pucharu nie ma. Czyli żyjmy nadzieją, że może w przyszłym roku...
Siedze właśnie przed kompem w Gorzowie czytam wasze komentarze , KMWTW ( kto ma wiedzeć ten wie )
Wszyscy poszl już spać .
W przecwnieństwie do roku poprzedniego każdy gracz starał sie masakrować , remis nkogo ni zadowalał
Jak dla mnie Żaba jest najlepszym graczem tego turnieju , miał genialne kminy , ale kości go oszukały
Polski sędzia powinien się kierować polską racją stanu!
dwa pana pozwolił mu rzucać kośćmi.
To co on robil przechodzi ludzkie pojęcie
I'm sure taht enybody gonna rolls bettert than him
Słowo ode mnie :
Italians are maoherfucekrs
Jankielu szanuje Cie i to bardzo , ale nie sześć to był wał i to oficjalny w dodatku na naszym teamie Sa dosta
[/quote]Dokładnie tak , choć czuj tu sporą dawke energii , negatywnej
Wszyscy poszl już spać .
Drużyna była raz Wbrew wszelkim pozorom chłopaki dali rade .Wszyscy razem i każdy z osobnaDruzynie wypada pogratulować, choć IMHO ten skład był jakoś mało zgrany. No i stawianie na mocne armie, zamiast na konkretnych graczy (np. wystawianie Bretki zamiast słabiutkich DElfów) przyniosło korzyści, jakie widać w wynikach. Puchar był - pucharu nie ma. Czyli żyjmy nadzieją, że może w przyszłym roku...
W przecwnieństwie do roku poprzedniego każdy gracz starał sie masakrować , remis nkogo ni zadowalał
Jak dla mnie Żaba jest najlepszym graczem tego turnieju , miał genialne kminy , ale kości go oszukały
dwa pana pozwolił mu rzucać kośćmi.
To co on robil przechodzi ludzkie pojęcie
I'm sure taht enybody gonna rolls bettert than him
Nikt nie wiesza psów . Nie wiedzieć czemu JJ sprawil ,że Polacy nie wygrali tego turnieju .Strasznym świństwem jest wieszanie psów na JJ
Słowo ode mnie :
Italians are maoherfucekrs
W trzy byłeś , cztery widziałeśtak na marginesie, myślę, że to wszystko wina JJ'a.
Nie pięćak się chce wygrywać przez takie sztuczki, to można mieć pretensje tylko do siebie.
Jankielu szanuje Cie i to bardzo , ale nie sześć to był wał i to oficjalny w dodatku na naszym teamie Sa dosta
[/quote]Dokładnie tak , choć czuj tu sporą dawke energii , negatywnej
Beka na maxa
Nie byłem na turnieju, przyznaję. Ale ta napinka na JJ'a przekracza pewne granice. Rozumiem, macie pretensje o to że była a raczej mogła być nie właściwa decyzja głównego sędziego.
Zastanówmy się.
Gracie w grę z żołnierzykami na stołach gdzie zwykły kamień musi być pomalowany bo inaczej jest nierealistyczny. Wydajecie na to trochę pieniędzy, jeździcie po Polsce. Poświęcacie temu czas bo to wasze hobby. Rozumiem to. Sam tak mam.
Rozumiem żal po przegranej. Byliście drudzy na 16 drużyn. Zawiodła taktyka, błąd sędziego albo pierdnięcie Nurgla które was rozproszyło - nawet żeby to był ten cholerny błąd - to jest nadal gra. Robimy to dla zabawy. Każdy ma prawo się pomylić. Nie przesądzam o winie kogokolwiek, po prostu piszę co myślę. Wiele czynników wpływa na sędziego - stres, zmęczenie, chamstwo graczy albo upierdliwi widzowie - błędy się zdarzają. Popełniać błędy jest rzeczą ludzką. Polski team nie wygrał turnieju figurkowego. Za rok będzie następny. Już jeden wygraliście. Macie drugie miejsce.
Jest sens się spinać? Ja bym na miejscu wielkich odważnych (ciekawe czy na turku też się tak wyrażaliście i spinaliście o to) wziął to na priv. Masz problem z JJ'em? Pisz do niego. Dyskutuj z nim, nie wyżywaj się na nim na forum ani nie wieszaj na nim psów. Było, minęło.
A i język jaki niektórzy używają...rozumiem, dorastanie, hormony buzują, świat przeciwko wam...ale weźcie pohamujcie bo to jest niesmaczne.
Zastanówmy się.
Gracie w grę z żołnierzykami na stołach gdzie zwykły kamień musi być pomalowany bo inaczej jest nierealistyczny. Wydajecie na to trochę pieniędzy, jeździcie po Polsce. Poświęcacie temu czas bo to wasze hobby. Rozumiem to. Sam tak mam.
Rozumiem żal po przegranej. Byliście drudzy na 16 drużyn. Zawiodła taktyka, błąd sędziego albo pierdnięcie Nurgla które was rozproszyło - nawet żeby to był ten cholerny błąd - to jest nadal gra. Robimy to dla zabawy. Każdy ma prawo się pomylić. Nie przesądzam o winie kogokolwiek, po prostu piszę co myślę. Wiele czynników wpływa na sędziego - stres, zmęczenie, chamstwo graczy albo upierdliwi widzowie - błędy się zdarzają. Popełniać błędy jest rzeczą ludzką. Polski team nie wygrał turnieju figurkowego. Za rok będzie następny. Już jeden wygraliście. Macie drugie miejsce.
Jest sens się spinać? Ja bym na miejscu wielkich odważnych (ciekawe czy na turku też się tak wyrażaliście i spinaliście o to) wziął to na priv. Masz problem z JJ'em? Pisz do niego. Dyskutuj z nim, nie wyżywaj się na nim na forum ani nie wieszaj na nim psów. Było, minęło.
A i język jaki niektórzy używają...rozumiem, dorastanie, hormony buzują, świat przeciwko wam...ale weźcie pohamujcie bo to jest niesmaczne.
Oskar, normalnie byś już dwa razy bana dostał, ale zrzucę to na karb wyjątkowo rozgrzanych głów po właśnie skończonym Euro.
Reszta też niech się dwa razy zastanowi nad doborem słów.
Reszta też niech się dwa razy zastanowi nad doborem słów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Szkoda mi Jacka, kij w mrowisko został wsadzony przez ludzi, którym bardziej zależało na wyniku naszej ekipy niż dżentelmeńskiej grze z battlową Europą, a teraz się będzie musiał przed wszystkimi tłumaczyć.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A ja mam pytanko, co zlego jest w specjalnym blokowaniu lasem ST? Edycje temu rzucalo sie w niego orzeszkiem i wszystko bylo ok. a teraz dosuniecie lasu pod czolg jest FE? A to ze czolg nie moze wycofac....no trudno, takie zasady i tyle.
No chyba, ze Pasiak dostawil las tak ze czol jakos mogl wykrecic czy cos, ale to juz decyzje typu jest 0,5 mm czy nie ma....iw takich decyzjach sedzia ma prawo do ostatecznej decyzji.
No chyba, ze Pasiak dostawil las tak ze czol jakos mogl wykrecic czy cos, ale to juz decyzje typu jest 0,5 mm czy nie ma....iw takich decyzjach sedzia ma prawo do ostatecznej decyzji.
Nie wiem co w tym jest ale moglo sie okazac ze np: w Polsce taka zagrywka jest dozwolona a przypuscmy we Wloszech jest ona uwazana za chamska... A jesli byla chamska dla jednej ze stron no to mysle ze mozna bylo odpuscic bo przeciez Warhammer to ma byc zabawa i przyjemnosc spedzania czasu a nie wygrana za wszelka cene... I jesli sie nie uda no to nie ma co szukac winnego po prostu: komus cos nie poszlo, ktos mial gorszy dzien... ale nie doszukujmy sie kto to byl bo stworzy to tylko nerwowa sytuacje a tego nie chcemy... Poczekamy co powiedza reprezentanci...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Tu nie chodzi nawet o pozwolenie na ten piwot. Akcja jest na granicy przepisów (ale wg. mnie zgodna z nimi, zresztą pasiak lubi takie akcje z pogranicza). Chodzi o to, tak jak opisał ziemko, JJ podszedł, zezwolił na ten ruch nie bacząc na to, że Pasiak oparł pewien zamysł taktyczny na tym manewrze. Więc powinno się, w zgodzie z fairplay, pozwolić mu cofnąć ustawiene tych tancerzy. I wtedy było by ok. To tak jakby podlecieć do hebla jakąś drogą jednostką, schować się za jakiś budynek i nagle podchodzi sędzia i mówi "sory, ale przez budynki widać" i łapiesz np. 30 hitów. Niefajnie...
W sumie racja ale mysle ze nie nalezy roztrzasywac tego jest juz po turnieju niczego nie zmienimy... ale stosunki i atmosfera moze sie zmienic niestety chyba tylko na gorsze... Wazne ze godnie nas reprezentowali!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Jankiel nie no rewelacja wybiorczo cytujesz tekst , wyrywajac zdania z kontkestu ............... Jaka Polska racja stanu ?? Jestem ostatnia osoba , ktora jest za wygyrwaniem za wszelka cene i faworyzowaniu naszego teamu !!! No , ale czemu ma on byc dupiony nie wiadomo za co ??Jankiel pisze:Polski sędzia powinien się kierować polską racją stanu!Reasumujac - jestem zawiedziony strasznie postawa JJ , ktorego uwazalem do tej pory za osobe fair - no moze i taki jest dla innych ale na pewno nie dla swoich rodakow...
Jasne. To przez JJ.Nasz wynik - jakby to okreslic , podziekujmy JJowi...
Trzeba było lepiej zagrać, a nie zwalać na sędziego.
Jak się chce wygrywać przez takie sztuczki, to można mieć pretensje tylko do siebie.
Gwarantuje Ci , ze jakby taka sytuacja sie zdarzyla u jakiegos przeciwnika Polaka to decyzja bylaby calkowicie inna...
Poza tym pytam jeszcze raz czemu JJ , taki super hiper "Fair" , nie pozwolil cofnac ruchu Pasiakowi ? Fair tam gdzie mu sie podoba ?
Reprezentacja beeeeeeeee i niezgrana , bo nie ma Jankiela w skladzie.... Najlepiej sie jest wymadrzac nie bedac w ogole na turnieju... Z takimi rzutami jak mial Zaba to kazdy by dostal w tube...Yudokuno pisze:Strasznym świństwem jest wieszanie psów na JJu. Zachwujecie się niektórzy jak przedstawiciele IV RP. A może by jednak pomyśleć, , że ktoś źle zagrał, a nie, że sędzia był be? Też miewam zastrzeżenia do sędziów, jednak pewna jestem , że JJ nikogo by nie skrzywdził celową złośliwością w takim właśnie momencie.
JJ rulez podejscie , aby bardziej gnoic swoich niz inne nacje - REWELACJA...
No wlasnie sam nie wiem co zlego w blokowaniu lasem ST - kazda armia ma jakas taktyke na czolg , wymienilbym w WFB wiele wiecej rzeczy , ktore sa gorsze od tego zagrania...Narożny pisze:A ja mam pytanko, co zlego jest w specjalnym blokowaniu lasem ST? Edycje temu rzucalo sie w niego orzeszkiem i wszystko bylo ok. a teraz dosuniecie lasu pod czolg jest FE? A to ze czolg nie moze wycofac....no trudno, takie zasady i tyle.
Poza tym 3ech sedziow ( 2 z Polski , jeden z Danii ) powiedzial , ze to zagranie jest legalne i nie wcale jakies Worst Playowe... JJ chcial pokazac jaki jest wazny i zakwestionowal zdanie 3ech sedziow...
Gratulacje dla chłopaków. Znów udowodniliśmy, że należymy do ścisłej czołówki w battlu.
Przyznam że po przeczytaniu części postów mało mi dupa ze śmiechu nie odpadła i przypomniałem sobie znów w jakim ja kraju żyję ........ ach te polaczki
Jeszcze raz gratulacje dla całego składu i dla Kołaty, który dla barw Belgów, grając drugi raz w życiu turniej skavenami zrobił w 6 bitwach pięć masakr.
Przyznam że po przeczytaniu części postów mało mi dupa ze śmiechu nie odpadła i przypomniałem sobie znów w jakim ja kraju żyję ........ ach te polaczki
Jeszcze raz gratulacje dla całego składu i dla Kołaty, który dla barw Belgów, grając drugi raz w życiu turniej skavenami zrobił w 6 bitwach pięć masakr.
No Kolota pociskal zdrowo , gratki dla neigo tez ( chyba 3 masakry zrobil na orkach , jak to sam powiedzial dobrze jest znac swoja armie , dostal tylko od Fonty zwyciezcy zeszlorocznego GT UK , ktory jest naprawde niezlym rzeznikiem ( choc od Robsona dostal w czoko i byla to jego jedyna wtopa na turnieju )