PS na ile ptk chcesz grać?
Nie da się ot tak odpowiedzieć.
Moderator: misha
Możesz mieć 3 Nekrosów z Lore of Vampires, ale jedyny czar jaki może się powtórzyć wśród nich to Sygnaturka, czyli Inwokacja Neheka.Caman pisze: Ps. Czy czary z Lora mogą się powtarzać? Założmy, że wezmę 3x Lore of Vampires na 3 Master Necromancerach. Mogę rzucić w jednej fazie magii 3 razy założmy, szóstkę z LoVa?
@CamanAzurix pisze:Możesz mieć 3 Nekrosów z Lore of Vampires, ale jedyny czar jaki może się powtórzyć wśród nich to Sygnaturka, czyli Inwokacja Neheka.Caman pisze: Ps. Czy czary z Lora mogą się powtarzać? Założmy, że wezmę 3x Lore of Vampires na 3 Master Necromancerach. Mogę rzucić w jednej fazie magii 3 razy założmy, szóstkę z LoVa?
podręcznik już dawno jest podobno przetłumaczony. Napisałem e-mail do GW i odpisali , ze na razie nie mają w planach wydania PL (ale z nimi nigdy nic nie wiadomo)mnich12 pisze:witajcie mam pytanko wiadomo już cos na temat podrecznika po polsku do VC?
głównie chodzi mi o to kiedy bedzie z góry dziekuję za pomocną odpowiedz
misha pisze:pograj i daj znać jak ci poszło po 30 bitwach
i tak musisz coś w CC zabić bo ci generała wessie na koniec gry, a z tymi zombi to przeciwnik musiałby stać ze 3.5 cala przed zombi żebyś mógł krzyczeć.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()