EDIT:
UWAGA!!!!!!
gramy na stary faq LS-owy do Chadecji, czyli spalanie co turę, również przeciwnika
Hater gonna hate.hubson pisze:Widzę, że praktycznie tylko chaos dwarfy są pocięte. A co z resztą armii? Ogranicznikami dział, itp. Czyżby wszyscy się tak bali, a nie widzieli lepszych armii?. Ps, według nowego faqa, jeśli dobrze interpretuję, kaadaia można zabić na 6 w walce wręcz
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jak dla mnie to możecie wprowadzić gumisie do listy armii. Smaku piwa w Para to nie zmieni impreza będzie równie udana a tylko frekwencja wam spadnie.Arbiter Elegancji pisze:I tak delikatnie wyszlo bo zastanawialiśmy się czy całkiem nie zbanowac CHD.
fw niestety bedzie wydawac potworki.I tak delikatnie wyszlo bo zastanawialiśmy się czy całkiem nie zbanowac CHD.
No i fajnie, każdy się bawi jak lubi.Shino pisze:tam przyjmuja takie potworki na twarz i nie widza w tym problemu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
w 6 byly niegrywalne?hubson pisze:Z tym akurat to nie mam problemu. W 6 i 7 edycji chaos dwarfy były niegrywalne , a i tak nimi grałem. Jak osiągnąłem remis to był sukces. Teraz dorzucili kilka zabawek i jest miło.. Aczkolwiek zwróćcie uwagę na koszt jednostek i co można z tego wydusić. Są bardzo drogie. I kolejna rzecz - na turniejach rzadko zajmują pierwsze miejsce.
tak sobie patrze i:Aczkolwiek zwróćcie uwagę na koszt jednostek i co można z tego wydusić. Są bardzo drogie.
Turnieje (a nawet Mastery) były już organizowane przy minimalnych ograniczeniach (głównie tylko na magię). Okazało się, że nie jest to aż takie złe, i wszystko daje radę. Chaos dwarfy (chociaż byłem za ich dopuszczeniem jak tylko pokazał sie nowy podręcznik) okazują sie mocno przegięte nie tylko do starych podręczników, ale przede wszystkim do nowych (8 ed.), które są między sobą dość dobrze zbalansowane (a przynajmniej lepiej niż te stare).hubson pisze:Widzę, że praktycznie tylko chaos dwarfy są pocięte. A co z resztą armii? Ogranicznikami dział, itp. Czyżby wszyscy się tak bali, a nie widzieli lepszych armii?.
podobnie do tego podchodzę, nawet za bardzo nie będę powiększał oddziałów tylko kilka smaczków dorzucę, ot może 2 czołgiwokrze pisze:A ja zamierzam potraktować to "2.800 prawie-open" jako rozszerzone pole testowe pod ETC przed Gdańskiem i DMPA jak się trafi na "normalną" nienormalną rozpiskę na open to trudno.