Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
Re: Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
grałem w 1 bitwie z Manfredem, Riplay, ogarnij to.

Kto to jest według Ciebie, RIPlay, Marian, skoro takiej osoby nie ma na liście zgłoszonych ani z imienia, ani z ksywy?
Chodzi o knifemana?

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Thx.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
-
- "Nie jestem powergamerem"
3) Kacper vs Wijas
Wijas, kiedy masz czas zagrać?
Wijas, kiedy masz czas zagrać?
To dawaj mnie z Pociskiem a ty zagraj z Semim bo jakoś tam blisko siebie jesteśmy. Ja też mogę tylko w piątek z rana...Sill pisze:to słabo ja mogę tylko po 18 - 19 w tygodniu no chyba że w sobotę jest noc weteranów wtedy mozemy powalczyć
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Tak zróbmyGrolshek pisze:To dawaj mnie z Pociskiem a ty zagraj z Semim bo jakoś tam blisko siebie jesteśmy. Ja też mogę tylko w piątek z rana...Sill pisze:to słabo ja mogę tylko po 18 - 19 w tygodniu no chyba że w sobotę jest noc weteranów wtedy mozemy powalczyć
UWAGA !!!
Drobne zmiany w paringach. Sorka za zamieszanie.
Ostatnie ostrzeżenie dla tych co mi piszą, że ktoś oddał walkowera - macie podawać WYNIK !!!
Drobne zmiany w paringach. Sorka za zamieszanie.
Ostatnie ostrzeżenie dla tych co mi piszą, że ktoś oddał walkowera - macie podawać WYNIK !!!
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
To ja chcę kawę w pakiecie
ok ?

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
UWAGA !!!
Pisząc aktualkę stanów pktowych zauważyłem błąd, który zaskutkował zmianami paringów na 3 dalszych stołach. Bardzo was za to zamieszanie przepraszam i jednocześnie uprzedzam, że nie zostawienie wyniku w sklepie albo wysłania go do mnie na pm/maila bedzie skutkowało otrzymaniem 0 pkt z danej bitwy (do do was Manfred i Śmiechu).
Pisząc aktualkę stanów pktowych zauważyłem błąd, który zaskutkował zmianami paringów na 3 dalszych stołach. Bardzo was za to zamieszanie przepraszam i jednocześnie uprzedzam, że nie zostawienie wyniku w sklepie albo wysłania go do mnie na pm/maila bedzie skutkowało otrzymaniem 0 pkt z danej bitwy (do do was Manfred i Śmiechu).