PS. Z grillem to dobrze, że przypomniałeś Śmiechu, jak będzie pogoda 30st jak w majówkę to przyjemniej będzie można na świeżym powietrzu pogrillować

Walczymy obecnie z dyrekcją. Jakby co jest tani i dobry nocleg doslownie 100 m od mastera.Karli pisze:Czy będzie nocleg na sali w piątek?
Nic mi o tym nie wiadomo, ale mysle, ze nie byloby problemy ze skontaktowaniem sie z nimi, zeby wzieli co 'czeba'JaceK pisze:Czy będzie stoisko sprzedażowe sponsora: Titan Forge?
Nie będzie, ale jeżeli coś Cię interesuje to możemy przywieźć z firmyJaceK pisze:Czy będzie stoisko sprzedażowe sponsora: Titan Forge?
Na przyjazd Linuxa na któregoś Dracona ludzie z całej PL się składaliPrzemcio pisze:jak by mnie było stać to bym wpadł:)
Malin pisze:Zgłoszenie poszło, kiedy robicie aktualkę zgłoszeń
Na Przemcia? LoL. Nie ta skala zajebistosciMichał pisze:Na przyjazd Linuxa na któregoś Dracona ludzie z całej PL się składaliPrzemcio pisze:jak by mnie było stać to bym wpadł:)zrób kwestę
Rąsiawokrze pisze:Zgłoszenie poszło. I dopiszcie mi z łaski swojej tego kotleta, bo oczywiście zapomniałem.
PS. Albo jestem ślepy, albo nie ma na startowej stronie - przedpłata czy kasa do rączki na miejscu?