Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Pepiki też zdechli w II połowie. Żelek stanął na wysokości zadania.
Widać jednak, ze nasza grupa odstaje poziomem gry od innych grup na tym turnieju. Czesi byli dużo słabsi od Portugalczyków, choć wynik tego nie pokazuje...
Widać jednak, ze nasza grupa odstaje poziomem gry od innych grup na tym turnieju. Czesi byli dużo słabsi od Portugalczyków, choć wynik tego nie pokazuje...
Kto to jest messi... Pff... Brawo CR7 po raz kolejny... Tyle że chyba z moimi angolami następny mecz Sprawdziłem. Na szczęście nie.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2012, o 22:00 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Messi, Messi, panie... CR7 ma farta, że Messi nie gra na tym turnieju. W sezonie jakoś nie wytrzymał z Argentyńczykiem konkurencji w końcówce .
Dzisiejszy świat żyje chwilą. Dziś CR7 jest wielki.smiejagreg pisze:Messi, Messi, panie... CR7 ma farta, że Messi nie gra na tym turnieju. W sezonie jakoś nie wytrzymał z Argentyńczykiem konkurencji w końcówce .
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
True.
Generalnie mecz był kiepskim widowiskiem, głównie za sprawą Czechów, którzy powtórzyli taktykę z meczu z Polską, z tą różnicą , że Portugalia jest nieco lepsza i że Czechom w II połowie kontra nie wyszła...
Obawiam się, że wszystkie mecze grane systemem pucharowym będą mniej emocjonujące. Należy tylko trzymać kciuki, żeby pierwsze bramki w tych meczach padały możliwie szybko. Wtedy może być ciekawie...
Generalnie mecz był kiepskim widowiskiem, głównie za sprawą Czechów, którzy powtórzyli taktykę z meczu z Polską, z tą różnicą , że Portugalia jest nieco lepsza i że Czechom w II połowie kontra nie wyszła...
Obawiam się, że wszystkie mecze grane systemem pucharowym będą mniej emocjonujące. Należy tylko trzymać kciuki, żeby pierwsze bramki w tych meczach padały możliwie szybko. Wtedy może być ciekawie...
Messi to już lepiej niech nie gra więcej w turniejach w szeregach swojej reprezentacji. Chciałbym żeby Argentyna coś wygrała a się nie da z gościem co wjeżdża międzysmiejagreg pisze:Messi, Messi, panie... CR7 ma farta, że Messi nie gra na tym turnieju.
4 Niemców czy 3 Urugwajczyków z ambitną nieudaną solową kiwką bo myśli że jest na Camp Nou w 87 minucie na zabiegany Santander.
Po mundialu i po copa nie powinien też używać numeru 10, delikatnie mówiąc.
Syndrom kiwania wszystkich ma jedynie w klubie i to też nie zawsze.
Dla mnie jest najbardziej przereklamowanym piłkarzem w historii.
W kapryśnym zachowaniu na boisku (miewał ścinki nawet ze spokojnym Villą) bywa też większą primadonną od żelusia, który w tym roku kasuje malucha na paru frontach.
Nie wiem czego niektórzy chcą od Cr Ronaldo. To że zmienia włosy to normalna sprawa - fryzura jest dostosowana do taktyki. To tak jak w F1 - w trakcie jazdy zjeżdża się do boxu na zmianę opon. On robi fryzurę bardziej aerodynamiczną i strzela bramki.
Bardziej bym się martwił o Mario Gomeza. On chyba sobie trwałą zrobił.
Bardziej bym się martwił o Mario Gomeza. On chyba sobie trwałą zrobił.
"Messi, Messi [...]" od kilu postów mowa o Argentyńczyku. Ale po co w ogóle takie porównania do CR? Dwaj są teraz jednymi z najlepszych na świecie. Oby dwaj prowadzą swoje drużyny klubowe do sukcesów.... Czy zawsze jak jeden zagra dobrze i w ogóle to od razu trzeba używać w stronę jednego czy drugiego : żeluś, gnom na sterydach, przereklamowany itp?
Ja osobiście wole CR ,ale tylko dlatego ,że nie cierpię Barcelony. Jednak w życiu bym nie powiedział, ze Messi jest słaby, albo miał farta. Oczywiście obaj mają słabsze mecze ale bez przesady, w sezonie strzelają po około 50 bramek. Ich drużyny zdobywają 60% punktów po ich akcjach (ok, wszyscy grają na nich ale jednak) i gdzie tu można mówić o farcie?
Wracając do tematu to śmieszny widok by był (mało prawdopodobny) jak Grecy pocisnęli by Niemców z 2:0 na oczach pani Merkel. Jestem ciekaw czy kurek został by zakręcony ?
Ja osobiście wole CR ,ale tylko dlatego ,że nie cierpię Barcelony. Jednak w życiu bym nie powiedział, ze Messi jest słaby, albo miał farta. Oczywiście obaj mają słabsze mecze ale bez przesady, w sezonie strzelają po około 50 bramek. Ich drużyny zdobywają 60% punktów po ich akcjach (ok, wszyscy grają na nich ale jednak) i gdzie tu można mówić o farcie?
Wracając do tematu to śmieszny widok by był (mało prawdopodobny) jak Grecy pocisnęli by Niemców z 2:0 na oczach pani Merkel. Jestem ciekaw czy kurek został by zakręcony ?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś, Dziku, bo takich bredni to ze świecą szukać. Nawet zagorzali miłośnicy talentu CR7 się z Tobą nie zgadzają. Trąci z lekka fanatyzmem...DZIK pisze:Messi to już lepiej niech nie gra więcej w turniejach w szeregach swojej reprezentacji. Chciałbym żeby Argentyna coś wygrała a się nie da z gościem co wjeżdża międzysmiejagreg pisze:Messi, Messi, panie... CR7 ma farta, że Messi nie gra na tym turnieju.
4 Niemców czy 3 Urugwajczyków z ambitną nieudaną solową kiwką bo myśli że jest na Camp Nou w 87 minucie na zabiegany Santander.
Po mundialu i po copa nie powinien też używać numeru 10, delikatnie mówiąc.
Syndrom kiwania wszystkich ma jedynie w klubie i to też nie zawsze.
Dla mnie jest najbardziej przereklamowanym piłkarzem w historii.
W kapryśnym zachowaniu na boisku (miewał ścinki nawet ze spokojnym Villą) bywa też większą primadonną od żelusia, który w tym roku kasuje malucha na paru frontach.
Z kasowaniem Messiego w tym sezonie bym się tak nie rozpędzał, z byciem primadonną też, pokaż mi gracza, który nie ma fochów - wszystko zależy od dziennikarzy... Jak Żeluś zdobędzie z Realem to, co Messi z Barcą, wtedy pogadamy. A jeżeli napiszesz, że Messi zdobył to dzięki kolegom tylko, to już do końca się skompromitujesz
Ale dość już o tym... Z innej mańki: jakieś typy na wieczór Może remisik i Grecy przechodzą w karnych Uchch, pora się obudzić...
Grecja Niemcy podziekuje nie ogladam
Po co sobie psuc apetyt przed Francja Hiszpania i Anglia Italia
up zobacz sobie jeszcze raz zagrania swojego idola w reprezentacji na mundialu i copa
zobacz jak radzil sobie m. in z wymienionymi nacjami
pisz troche mniej postow, spraw zeby byla w nich tresc
bo na razie okreslenie bzdura od ciebie w tym temacie to komplement
up zobacz sobie jeszcze raz zagrania swojego idola w reprezentacji na mundialu i copa
zobacz jak radzil sobie m. in z wymienionymi nacjami
pisz troche mniej postow, spraw zeby byla w nich tresc
bo na razie okreslenie bzdura od ciebie w tym temacie to komplement
Żaluj ze nie oglądałeś, podejrzewam ze już do końca EURo nie bedzie tak dobrego pod wzgledem efektownosci meczu ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ha, Germania przeorała Helladę. Bóg jest faktycznie z nimi.
Lest we forget:
kolejny piekny mecz niemców ;] koniec ślizgania się greków
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Ale sie wycyckałem . Obejrzałem pierwszą połowe i na druga nie miałem już ochoty, ale z braku laku po jakimś czasie włączyłem meczyk ponownie i załapałem sie na powtórkę gola Niemców. Myśle sobie "o! ale mam fart akurat załapałem sie na gola na 2:0" a tu komentator "4:1" .. no to se teraz pluje w brode
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No i patrzcie - wziął i się obraził, i nawet meczu nie obejrzałDZIK pisze:Grecja Niemcy podziekuje nie ogladam
Dziku - po to jest to forum, zeby wyrażać swoje poglądy. Nigdy nie podważałem talentu piłkarskiego Krystyny. Po prostu nie cierpię jego zadufania i gejowosci i tyle. Natomiast nie zgadzam się, jeśli ktoś wypisuje, że Messi jest przereklamowany, bo nie jest . Udowadnia to w kolejnym sezonie, jego klasa dla mnie nie budzi wątpliwości. W chwili obecnej najsilniejsze imho są zespoły klubowe - jeśli tam sobie daje radę, raczej nie może być słaby. Stąd twój post uznałem za mijający się z prawdą. Jeśli ma on być wzorem pełnego treści posta - to mamy różne podejście do tego tematu Pozdrawiam.