16.06.12 Płomienie Fenixa XIV 2x1600 [Włocławek]
Re: 16.06.12 Płomienie Fenixa XIV 2x1600 [Włocławek]
To się nie umieszcza oceny hobbistyki w regulaminie turnieju i nie będzie wtedy z tym kłopotu
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Eh nie czepiaj sie marudo
znowu ma racjekaterek pisze:To się nie umieszcza oceny hobbistyki w regulaminie turnieju i nie będzie wtedy z tym kłopotu
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ma rację, bo z całym szacunkiem, to że są młodzi, to nie zwalnia ich od tego, że jeśli ustalają jakiś regulamin, to powinni go przestrzegać. Ja np. kiedyś jechałem na pierwszego w życiu mastera i malowałem przez miesiąc ok 100 figsów a oceny malowania nie było bo ktoś zapomniał :/.... To taka uwaga starszego gracza....
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Ooo…najlepiej młodych opier…., gdyby nie oni to pewnie w ogóle by turnieju nie było. Podziękujcie lepiej
Ja to bym raczej zapytał co robiła ta starsza mniejszość
Ja to bym raczej zapytał co robiła ta starsza mniejszość
znalazł se maruda przytakiwaczaJagal pisze:znowu ma racjekaterek pisze:To się nie umieszcza oceny hobbistyki w regulaminie turnieju i nie będzie wtedy z tym kłopotu
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Arturze prawda jest taka że to nie marudzenie a zwrócenie uwagi na pewne dość istotne braki organizacyjne. Ja naprzykład na ten turniej starałem się wystawić jak najwięcej pomalowanych modeli, mając na uwadze to że możemy przegrać różnicą punktów za hobby.A tak no cóż "jaki jest koń każdy widzi"
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek