Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
Re: Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - 30.06.12 - KILKA ZMIAN
powinni mu czerwony dywanik rozścielać jak wchodzi:) a Bambi to chyba powinien mu ...nie powiem co robić
+1PiotrB pisze:a Bambi to chyba powinien mu ...nie powiem co robić
Wisła Kraków.
tak wlasnie jest, on nigdy nie dostaje bana na sklep , a kiedy przychodzimy to general pyta sie: 10 pudelek czego ci podac?
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)
Mi Bambi już przez PW pisze że mam bana
Wisła Kraków.
Ok kto pisze sie na afterparty? Musze wiedziec najpóxniej do środy:
Kosa z dziewczyną?
Michał z kartonem
Caledor z połówka 0,5l - chociaz z kilkoma było by lepiej
syraf
General Bambi, imperialny wykidajło zwany
Flufik wraz ze swym stalowym rumakiem
KotSon - koci syn zrezygnował ponoć
anyone else?
Zatem puki co jest chetnych 7 osób. Mam wolne 3 łóźka, jak sie uda 4ry + kawal podłogi pod rozłożenie kartonu. Ew. spore podwórko pod namiot. Pomieścimy sie jako? Czy mam zaklepać komuś pokój u znajomego w hotelu w śmiesznych pieniądzach? (Notabene chce tam kiedys zoorganizować większy lokal)
Kosa z dziewczyną?
Michał z kartonem
Caledor z połówka 0,5l - chociaz z kilkoma było by lepiej
syraf
General Bambi, imperialny wykidajło zwany
Flufik wraz ze swym stalowym rumakiem
KotSon - koci syn zrezygnował ponoć
anyone else?
Zatem puki co jest chetnych 7 osób. Mam wolne 3 łóźka, jak sie uda 4ry + kawal podłogi pod rozłożenie kartonu. Ew. spore podwórko pod namiot. Pomieścimy sie jako? Czy mam zaklepać komuś pokój u znajomego w hotelu w śmiesznych pieniądzach? (Notabene chce tam kiedys zoorganizować większy lokal)
xYz
a hotel daleko jest od Twych wlości?
Bo móglbym ale sam rozumiesz, 10 metrów czasami wydają się niczym droga Jezusa z Jerozilimy na Golgotę, niewykonalne dla syna nieboskiego
Bo móglbym ale sam rozumiesz, 10 metrów czasami wydają się niczym droga Jezusa z Jerozilimy na Golgotę, niewykonalne dla syna nieboskiego
misiu, sam? Możemy pomóc i mówię to za wszystkich bez ich konsultacjisiscov pisze:Też bym z wami poświętował, ale zanim zbiorę się z tym wszystkim po turnieju to minie wieczność
(
Więc jak masz czas i chęci to jedziesz z nami.
Nie pisałeś
Siscov - dopisz Piotra, usuń Kotsona - plewa napisała że nie przyjedzie.
Bambi pewnie zdezerteruje i nie przyjedzie
Ciężko się spamuje na 3-4 tematy
Siscov - dopisz Piotra, usuń Kotsona - plewa napisała że nie przyjedzie.
Bambi pewnie zdezerteruje i nie przyjedzie
Ciężko się spamuje na 3-4 tematy
Wisła Kraków.
Wiadomo - gdzie jedzenie tam Bambi
Wisła Kraków.