IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
Re: IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
niewielki up zgłoszeń; do jutra do północy premiowane są zgłoszenia
pozdrawiam
pozdrawiam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mantysię mogę ci pożyczyć.Kozioł pisze:Ma ktoś pożyczyć mantykore do DE i chariot ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Uprzedzam tylko, że mnie nie będzie i zwalniam miejsce. Niestety nie dam rady wpaść.
Dzięki za fachowy turniej. Bałwiłem się przednio, a miejscówka w Paradoxie rządzi.
2 miejsce to trochę więcej szczęścia niż rozumu, ale jak to mówią - szczęście sprzyja lepszym, wiec nie zamierzam przepraszać
Może wieczorem skrobnę raport jak znajdę chwilę.
2 miejsce to trochę więcej szczęścia niż rozumu, ale jak to mówią - szczęście sprzyja lepszym, wiec nie zamierzam przepraszać
Może wieczorem skrobnę raport jak znajdę chwilę.
Trzeba przyznać Maćku, że na stołach na których grałeś działy się nieprawdopodobne rzeczy z korzyścią dla Ciebie
Jak będzie okazja to na jakimś masterze bierzemy challange bo te 12 co zrobiłem to zdecydowanie za mało
Jak będzie okazja to na jakimś masterze bierzemy challange bo te 12 co zrobiłem to zdecydowanie za mało
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
No to krótki raport o tym ile można mieć szczęcia na jednym turnieju w dziale rozpisek :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 87#p941287
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 87#p941287
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Rince grał rozpą 2400 euro na Wasze 2800 unlimited?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Coz...mozna bylo potrenowac Euro za zgoda przeciwnika...taki dodatek od organizatorowCauliflower pisze:Rince grał rozpą 2400 euro na Wasze 2800 unlimited?