Turniej "Warhammer Fantasy Battle" 07-07-2012 Tarnów
Re: Turniej "Warhammer Fantasy Battle" 07-07-2012 Tarnów
no to przepraszam... miałem analogiczną sytuacje z kociołkiem na masterze... Tam jest haga która jest normalnym herosem i jak dostaje kociołek to dostaje dwie championki...sędzia stwierdził ,że nie mogę odmówić pojedynku i że championki nie biją.. przykre:(
w odpowiedzi na Wasze posty zmodyfikowaliśmy minimalnie zasady Turnieju:
* Dozwoleni są Special Characters,ale nie można ich proxować
*5-7 terenów ustawionych przed turniejem, jeden z nich będzie terenem specjalnym (las i rzeka - ich rodzaj ustalamy rzutem K6 kiedy tylko jednostka wejdzie lub się na nim, niej rozstawi
*Turniej zgłoszony do ligi
* Dozwoleni są Special Characters,ale nie można ich proxować
*5-7 terenów ustawionych przed turniejem, jeden z nich będzie terenem specjalnym (las i rzeka - ich rodzaj ustalamy rzutem K6 kiedy tylko jednostka wejdzie lub się na nim, niej rozstawi
*Turniej zgłoszony do ligi
TURNIEJ ODWOŁANY Zgłosiło się bardzo mało osób
wakacje, piękna pogoda zachęca do innych rozrywek! Dziękuje wszystkim którzy nas wspierali i graczom którzy chcieli przyjechać!!! będziemy próbować zorganizować coś na jesień. Pozdrawiam i życzę szalonego wypoczynku.

Maku pisze:TURNIEJ ODWOŁANY Zgłosiło się bardzo mało osóbwakacje, piękna pogoda zachęca do innych rozrywek! Dziękuje wszystkim którzy nas wspierali i graczom którzy chcieli przyjechać!!! będziemy próbować zorganizować coś na jesień. Pozdrawiam i życzę szalonego wypoczynku.
wpadnijcie do nas, to na pewno zmobilizuje krakowskich maruderów w tym i mnie aby i Was odwiedzić w przyszłości