Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
wczoraj jechlem i czysto, gdz. 17/18.PSz pisze:Gorzej z drogą przez Brzesko jest pod tym względem że jest remont ronda i czasami korki są już z 5km przed Brzeskiem:)
Remont ustał, bo już nie ma cisnienia Euro

No ogółem to jest z 5 osób, które w miarę regularnie pogrywały jak nie było presji sesji i większość weekendów była wolna. 

co Gremlin?siscov pisze:HahahaKosa pisze:cóz za atrakcje w tym Nowym Sączu
JA GRAM, jakby nie patrzeć, Gremlin
Zwrot humanistyczny - prosze tylko nie to. Jak by bylo mało tych socjologow, filozofów i innego artystycznego talatajstwa... . Chociaż po cześci jestem w stanie zrozumieć ich niezadowolenie społeczne - praca na kasie nie nalezy do najambitniejszych zajęć.
Co do graczy z sącza to sie ja zapytuje co z stecem? pniakiem? milenium? grimgorem aka limanowa? krzyżakiem? itd...
Co do graczy z sącza to sie ja zapytuje co z stecem? pniakiem? milenium? grimgorem aka limanowa? krzyżakiem? itd...
xYz
Pniak to chyba umarł, bo na krakowskie turnieje przestał zaglądać, i na BP też 
Gremlin straciłeś przydupasa

Wisła Kraków.
Bedzie mi wiernie kibicował podczas turnieju.Sevi pisze:Pniak to chyba umarł, bo na krakowskie turnieje przestał zaglądać, i na BP też
Kosa oznajmił że go nie będzie... bo pracuje w pt i sobote. Ale, ale może pojawić się na afterze

Poza tym kto poza Bezdomnym z kartonem potwierdza obecnośc afterpartowa?
BO LUDZIE MUSZE TO JAKOŚ OGARNĄĆ LOGISTYCZNIE?
xYz
Ja jestem chętny na każde picie, ale w sobote nie mogę się zalać totalnie bo w niedziele muszę być na szkoleniu z działań w terenie więc muszę być w stanie rozumieć co do mnie mówią, jakie znaki pokazują i najprawdopodobniej będę musiał być w stanie złożyć się do strzału. 
A co do ludzi grających... Maripowi się nie chce, Stecu ma poprawkowe zaliczenia, Grimgor, Krzyżak i cała reszta młodszych stażem graczy z Hobbita chyba dała sobie spokój, z Millenium zostałem ja, Zdama i Bober, ale ostatnio coraz mocniej pasują, Adam z Tadkiem też dali sobie spokój... A poza nimi jest jeszcze tylko Bartek i Rafał ale oni najczęściej grają u siebie.

A co do ludzi grających... Maripowi się nie chce, Stecu ma poprawkowe zaliczenia, Grimgor, Krzyżak i cała reszta młodszych stażem graczy z Hobbita chyba dała sobie spokój, z Millenium zostałem ja, Zdama i Bober, ale ostatnio coraz mocniej pasują, Adam z Tadkiem też dali sobie spokój... A poza nimi jest jeszcze tylko Bartek i Rafał ale oni najczęściej grają u siebie.

Kosa pisze:nie to co bezdomni team, jak zawsze zwarci i gotowi na roz****dol
Kosa ty paróweczkoGremlin pisze: Kosa oznajmił że go nie będzie...

Przypominam że mam jedno miejsce w samochodzie - jeżeli jest ktoś chętny proszę pisać na PW!
Wisła Kraków.
Fluffy - gramy euro...
Wisła Kraków.