Przybywam z nowiną ; )
Więc rozchodzi się o Survivor, w TVP nazywało to się Ryzykanci były chyba pokazywane sezony 1-6, a chyba na AXN więcej, ale pewności nie mam. Polska edycja nazywała się wyprawa robinson, ale była tylko jedna chyba w 2004 roku ? czy jakoś tak, mniejsza z tym.
Kojarzy ktoś to ? Oglądał, ogląda ?
Pytam nie bez powodu, ogólnie oglądnąłem wszystkie sezony (24). Po za tym zacząłem grać w internetową wersje tego programu, całkiem fajna zabawa, na razie nie chce mówić o konkretach, ale w skrócie to po prostu "zabawa" na forum gdzie wyzwaniami/zadaniami są różne gry internetowe, no a po za tym co jakiś czas się eliminuję po przez głosowanie swoich rywali itp. itd. Jak ktoś to oglądał to mniej więcej będzie wiedział ocb.
Poszukuję poszukuję 1-2 osób, oczywiście wytłumaczę co i jak i pokażę jak to wygląda w praktyce.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez gg 7929540
tutaj mniej więcej opis gry:
Gra odbywa się na forum internetowym. Weźmie w niej udział zazwyczaj 16 graczy, którzy nigdy wcześniej w to nie grali i będą podzieleni na dwa plemiona. Co jakiś czas będą odbywały się zadania (różne gry internetowe,online i nie tylko) przegrane plemię będzie musiało wyeliminować po przez głosowanie jednego z graczy. Po pewnym czasie dwa plemiona złączą się w jedno i gra będzie indywidualna, aż do 2 graczy, po czym sędziowie (7 graczy którzy odpali jako ostatni) będą głosować na zwycięzcę całej gry. Głosowania są tajne i będą odbywały się w specjalnych tematach na forum. Same zadania + rady plemienia, na których eliminuję się graczy zajmują około 1 godziny co dwa/trzy dni zazwyczaj wieczorem.
gdyby był ktoś zainteresowany, jak wyglądała wcześniejsze edycja:
http://www.survivorworld.czo.pl/index.htm
Dodam, że Saint (gracz battla - imperium), brał udział i był zadowolony, myślę, że potwierdzi
pozdrawiam
Stach