Draft #6 pisze: Orcs&Goblins: Night Goblin Shamans mushroom dice do not count as power dice in regard to the PD limit. Maximum model cap is 60 models per unit. +100 pts. Fluffy and Little Waaagh is a 0-1 choice; Fluffy counts as 2PD/2DD.
Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
Re: Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - 30.06.12 - AKTUALKA
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
-
- Falubaz
Najpewniej zabiorę się jutro z Kraka z Sevim także proszę od dopisanie do zgłoszonych. Gram Bretką
Pozdro
Suchy
Pozdro
Suchy
Będzie ktoś dziś w Vanahiem? Ja nie dam rady wpaść po te lasy.
Wisła Kraków.
Kandydatów jest kilku, w moich faworytach nie było Fluffiego
Był ktoś w Vana?
Szykowaliście się na dużą frekwencję, a tu zonk z terenami...
Lasy można powycinać z papieru kolorowego - zielonego.
Był ktoś w Vana?
Co się stało z bazą terenową która była na turnieju dwa lata temu?siscov pisze:To to kilka stołów to będzie pustynia
Szykowaliście się na dużą frekwencję, a tu zonk z terenami...
Lasy można powycinać z papieru kolorowego - zielonego.
Wisła Kraków.
30 osób nie będzie, w tej chwili masz 24 z czego możesz skreślić: Kosę, Fluffiego i Bagę (z czego jedynie Fluff ma szansę przyjechać) = 21 osób, a pewnie ktoś się jeszcze wysypie.
I tak szykuje się dobra frekwencja
I tak szykuje się dobra frekwencja
Wisła Kraków.
Mapki ETC: http://www.mediafire.com/?n45ve7vazl76fht
Wisła Kraków.
Jak ktos moze to niech mi pozyczy tak z 14 kawalezystow ( obojetnie jakich ) odplace piwem
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
-
- Wałkarz
Turniej był super i mimo że pewnie Imperium przestałoby istnieć, to wyszedłem z niego bogaty w nowe doświadczenia. Dzięki Wampirom i Krasnoludom - raczej nie zapomnę takiego przemielenia mojego mięsa. Co za szczęście, że na miejsce tamtych żołnierzy są tysiące innych.