Rozpiska sporo razy testowana. Opinie mile widziane.
Strigoi vampire count 2lvl
Summon ghouls, regenka, +1S
Necro 2lvl
scroll, scroll
Necro 2lvl
Scroll, book of szparka
Necro 2lvl
power fammiliar
15 szkieli
muzyk, szmatka
10 zombi
muzyk
3x5 wilkow
25 grave guardow
fcg, warbanner
25 grave guardow
fcg, banner of doom
3x duchy
5x nietoperki
pozdro
VC na DMP
ja bym dał na twoim miejscu:
herosi tak jak jest
w corach 10 szkieletów z armorem fcg - 125
2x 5 wilków i 5 z czempionem (szarża w linii zabijają ci np takie kroxy tylko czempiona przegrywasz o 2 i w jego turze on nic nie robi)
specjale takie jak masz
i wchodzi banshee (pamiętaj że się dobieramy więc może być fajna) jak trafisz na imperium to czołg blokujesz na 1 a nawet 2 tury (pokaże ci potem jak)
tyle z mojej strony. Jak dla mnie na zombie szkoda pkt troche 1 czar wejdzie i masz to samo a takie rzeczy jak banshee czy wilki sobie nie wskrzesisz.
herosi tak jak jest
w corach 10 szkieletów z armorem fcg - 125
2x 5 wilków i 5 z czempionem (szarża w linii zabijają ci np takie kroxy tylko czempiona przegrywasz o 2 i w jego turze on nic nie robi)
specjale takie jak masz
i wchodzi banshee (pamiętaj że się dobieramy więc może być fajna) jak trafisz na imperium to czołg blokujesz na 1 a nawet 2 tury (pokaże ci potem jak)
tyle z mojej strony. Jak dla mnie na zombie szkoda pkt troche 1 czar wejdzie i masz to samo a takie rzeczy jak banshee czy wilki sobie nie wskrzesisz.
Zmniejszyc szkielety, wywalic zombi, wrzucic banshee i czempionow ile sie da na wilki, nawet kosztem paru GG.
Zbyszek mi pokazał na Euro ze ci czempioni w wilczkach są zajebisci.
Są są Stare jak świat - jeszcze brat ich używał jak grał choć nie każdy wie jakMłody pisze:Zmniejszyc szkielety, wywalic zombi, wrzucic banshee i czempionow ile sie da na wilki, nawet kosztem paru GG.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
-
- Chuck Norris
dzieki za sugestie. zagram pare bitew i zobacze co sie sprawdza.
Można jeszcze zamienić scrolla na periapta, wtedy masz jeszcze wiekszy power w magii, a 7 kosci i 2 scrolle starczają na większosc rzeczy
Dużo magii... Zdecydowanie wyrzuciłbym trochę szkieletów z jednego oddziału i trochę GG z każdego oddziału i wrzucił następną 10 szkieli full wypas... Nie przekonuje mnie ten Banner of Doom... Dobry przeciwnik będzie strzelał do tego klocka z Warbannerem... Ja chyba bym go wyrzucił i jednak zredukował GG do 20-stek i wstawiłbym conajmniej 1 oddział ghuli... Po pierwsze chodzą po lasach, po drugie radzą sobie z lekkimi oddziałami i po trzecie odginają szarże...
Ja sobie radzę na 1 klocku GG... Zawsze staram się wystawiać 5-6 BK... Bez nich ciężko dorwać skinki...
Ja sobie radzę na 1 klocku GG... Zawsze staram się wystawiać 5-6 BK... Bez nich ciężko dorwać skinki...
-
- Chuck Norris
Nie no 20 gg to jednak za malo jak dla mnie. Czasem trzeba sie troche sypnac przyjmujac szarze od boku czy cus zeby potem moc powalczyc z czyms innym na pelnym badz prawie pelnym staticu.
ghoulami gralem wczesniej i jakos nie jestem nimi zachwycony.
BK nie pasuja klimatem
To Banner of doom nie jest jakis turbo zarabisty, to wiem. Ale mimo wszystko w bitwach z defensami zawsze sie zwraca. Najczesciej wtedy screenuje oddzial z wb a z doomem nie.
ghoulami gralem wczesniej i jakos nie jestem nimi zachwycony.
BK nie pasuja klimatem
To Banner of doom nie jest jakis turbo zarabisty, to wiem. Ale mimo wszystko w bitwach z defensami zawsze sie zwraca. Najczesciej wtedy screenuje oddzial z wb a z doomem nie.