Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Włosi są na fali, myśle ze mogą namieszac.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
ehh jeszcze piłka w grze i jakaś czarna noga może ją właściwie kopnie
Casillas to powinien być na "zasady euro" znerfiony i dostać jakieś uściślenia że zamiast niego gra vvaldes;)
jakoś mnie nie cieszy nawet że obie - przyznam szczerze ładne bramki - zdobyli gracze tworzący nie kataloński pień tej reprezentacji, nie madrycką koronę
tylko niewielka gałązkę, która wyrosła w Valencia CF Silva, Alba
EDIT EDIT _ Mata (trzeci na trzech)
Casillas to powinien być na "zasady euro" znerfiony i dostać jakieś uściślenia że zamiast niego gra vvaldes;)
jakoś mnie nie cieszy nawet że obie - przyznam szczerze ładne bramki - zdobyli gracze tworzący nie kataloński pień tej reprezentacji, nie madrycką koronę
tylko niewielka gałązkę, która wyrosła w Valencia CF Silva, Alba
EDIT EDIT _ Mata (trzeci na trzech)
Ostatnio zmieniony 1 lip 2012, o 22:14 przez DZIK, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo sie nawet wysilac nie musieli.
Teraz pokazali, ze 45 min sa w stanie grac na 100% i tak grajacych nie zatrzyma ich nikt. Hejterzy won do lozek, drugie 45 min raczej nie powtrzyma czerwonej fali.
Roja odzyskala Furie
@Dzik
A asysty? No i Alba to barca, uformowany w barcelonie i de facto juz wrocil do domu, tylko chwile sie ogrywal na cudzych boiskach, a Silva doslownie nastrzelony przez Fabsa i boskie podanie Bladego.
Haters gonna hate, cry moar!
Teraz pokazali, ze 45 min sa w stanie grac na 100% i tak grajacych nie zatrzyma ich nikt. Hejterzy won do lozek, drugie 45 min raczej nie powtrzyma czerwonej fali.
Roja odzyskala Furie
@Dzik
A asysty? No i Alba to barca, uformowany w barcelonie i de facto juz wrocil do domu, tylko chwile sie ogrywal na cudzych boiskach, a Silva doslownie nastrzelony przez Fabsa i boskie podanie Bladego.
Haters gonna hate, cry moar!
valarr- tak go uformowali że jako dzieciaka ze szkółki piłkarskiej usunęli z powodu że za niski
i teraz te 14 mln to odszkodowanie za straty moralne zapewne
ahh ci niedzielni kibice kobiety i dzieci którzy lubią ten klub bo jest jednym z dwóch na świecie które znają
EDIT - ten wynik to się jeszcze emerytalnym składem w następnych turniejach odbije
ahh ci niedzielni kibice kobiety i dzieci którzy lubią ten klub bo jest jednym z dwóch na świecie które znają
EDIT - ten wynik to się jeszcze emerytalnym składem w następnych turniejach odbije
Ostatnio zmieniony 1 lip 2012, o 22:22 przez DZIK, łącznie zmieniany 2 razy.
Ta, takie straty moralne, ze sam chce wracac, rotfl. Slaby troll, staraj sie bardziejDZIK pisze:valarr- tak go uformowali że jako dzieciaka ze szkółki piłkarskiej usunęli z powodu że za niski
Edit => W zasadzie to masz racje. Znam Barce i Liverpool, kilka innych nawet lubie, ale calej reszty nie znam. I nie musze, te dwa starczaja mi za wszystko
Ostatnio zmieniony 1 lip 2012, o 21:11 przez Vallarr, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam się w Twojej krytyce fanów Barcy i Realu tak do końca nie zgadzam. Wielu z nich to normalni ludzie i wierni fani. Nawet biorąc pod uwagę dzieci, kiedyś i do kogoś muszą miłością zapałać. No nie?DZIK pisze: ahh ci niedzielni kibice kobiety i dzieci którzy lubią ten klub bo jest jednym z dwóch na świecie które znają
Ale ten tekst jest piękny.
I zapewne masz w nim sporo racji.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony