GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Spokojnie, przyniesiemy wazelinkę, nie będzie was tak bolało.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
ja pierdziele - wylałem se kawe na kota ....
Teraz tendencja jest taka ,że każda następna armia widać ,że jest przeliczona według nowych tabelek. Mnie tylko jedno przeszkadza w dwarfach - nieblokowana popychaczka - przy niektórych armiach jak np. Michała nie umiem się przed tym bronić...po prostu głupieje Pociesza mnie to ,że nie tylko ja o czym świadczą gry Michała na turnieju ...
Teraz tendencja jest taka ,że każda następna armia widać ,że jest przeliczona według nowych tabelek. Mnie tylko jedno przeszkadza w dwarfach - nieblokowana popychaczka - przy niektórych armiach jak np. Michała nie umiem się przed tym bronić...po prostu głupieje Pociesza mnie to ,że nie tylko ja o czym świadczą gry Michała na turnieju ...
a to Piotrze, bretka juz nie jest przegięta wg. Ciebie?PiotrB pisze:pisze ,że zero topowych armii więc nie może być DF liczę ,że Michał zagra bretką
-
- Falubaz
To ja jestem przegięty nie BretkaKosa pisze:a to Piotrze, bretka juz nie jest przegięta wg. Ciebie?PiotrB pisze:pisze ,że zero topowych armii więc nie może być DF liczę ,że Michał zagra bretką
Skromność drugie ja
Wisła Kraków.
Bretonnian pisze:To ja jestem przegięty nie BretkaKosa pisze:a to Piotrze, bretka juz nie jest przegięta wg. Ciebie?PiotrB pisze:pisze ,że zero topowych armii więc nie może być DF liczę ,że Michał zagra bretką
Może i coś jest w tym prawdy ...
-
- Mudżahedin
Jakby co, to w przyszlym tygodniu mam troche czasu i moge posparowac
Ja będę chętny, co do szczegółów to jeszcze się spiszemy
Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Ktoś ma czas w środę? Standardowe euro. Moze ty Sevi? Strzelimy sobie nasz rewanżyk
Chętnie, dam Ci znać dziś lub jutro
Wisła Kraków.
Suchy wybierasz iśe do NS? Czy obierasz kierunek: Częstochowa?
xYz
możliwe, że uda mi sie być wcześniej w pt w krk - ktoś chetny na ojro?
xYz
Ma ktoś jakiś kontakt do Kudlatego960 poza PW?
Wisła Kraków.