Wrocławska Liga - UEFA EURO 2012
Maciek Wojtuś 12-8
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
hehe pomyliłem własny numer
ale jak coś : 516 043 885
a jutro od 11 jestem w bardzie, z czego tak proszę odliczyć 3 godz na bitwę z Marcinsem
następne wolne terminy po masterze w wolnym mieście
pozdrawiam
ps.:
co do pkt. ligi powinno być:
3pkt. za 16 i wyżej
2pkt. za 11 do 15
1pkt. za 10 / 10
po prostu będzie większe zróżnicowanie pkt. niż przy wygranych 11 i więcej wszyscy po 3pkt., co by wzmocniło rywalizację
ale jak coś : 516 043 885
a jutro od 11 jestem w bardzie, z czego tak proszę odliczyć 3 godz na bitwę z Marcinsem
następne wolne terminy po masterze w wolnym mieście
pozdrawiam
ps.:
co do pkt. ligi powinno być:
3pkt. za 16 i wyżej
2pkt. za 11 do 15
1pkt. za 10 / 10
po prostu będzie większe zróżnicowanie pkt. niż przy wygranych 11 i więcej wszyscy po 3pkt., co by wzmocniło rywalizację
Równie dobrze można zrobić tak jak na euro 3 za win, 1 za remis, zero za przegraną.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
a wiesz dlaczego w piłce nożnej nie dostajesz ekstra punktów za wygranie 42:0? własnie dlatego że czasem trafiasz na ludzi ktorym bez rozmyslunku wbijasz 42:0 - 0/1/3 jest ok
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
tak ale tam masz skill vs skill, rezerwowych i karne, piłka jest jedna i bramki są dwie, przygotowanie indywidualne graczy jest takie same, i sami mogą w pływać na swego skill, co ostatnie piłkarskie wyczyny i mecze pokazują
a nie skill vs skill + / - fatr vs absurd
dla tego uważam że powinno być nie co inny system pkt., tym bardziej że w samym założeniu WFB jest wygranie o więcej niż 11 / 9
a nie skill vs skill + / - fatr vs absurd
dla tego uważam że powinno być nie co inny system pkt., tym bardziej że w samym założeniu WFB jest wygranie o więcej niż 11 / 9
nie zgadzam się z tym co napisałeś - gdyby w piłce nożnej wszystko zależałoby od skilla - wynik meczu byłby zawsze pewny a tak jest jakiś przypadek czasem i odrobina szczęścia.
Nikt Ci nie broni wygrywać więcej niż 11:9 - po to zapisujemy duże punkty, żeby traktując je jak bramki móc ustalić kto jest nad kim jak mają tyle samo za same wygrane.
Jedyna różnica jest taka, ze w WFB remis jest dużo trudniejszy do zrobienia niż w fubolu
Nikt Ci nie broni wygrywać więcej niż 11:9 - po to zapisujemy duże punkty, żeby traktując je jak bramki móc ustalić kto jest nad kim jak mają tyle samo za same wygrane.
Jedyna różnica jest taka, ze w WFB remis jest dużo trudniejszy do zrobienia niż w fubolu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.