Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
To pytanie, uwaga, sugestia czy marudzenie?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
D-Wens oraz Dudi od minuty mają zdjęte bany. Nie będę pisał że są pod lupą, bo to chyba oczywiste
Cholera, zdawało mi się że już to naprawiłem. Jak będę w domu, zerknę w kod.
ja w ogole mialem jakis kosmos, bo nie moglem wejsc na forum z adresu wfb-pol.org/forum. co ciekawe, moglem poprzez forum.wfb-pol.org...
a najciekawsze jest to, ze takich problemow nie mialem z laptopem, tylko ze stacjonarnym
a najciekawsze jest to, ze takich problemow nie mialem z laptopem, tylko ze stacjonarnym
"I fart in your general direction"
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Bardzo często, wchodząc w temat, przy którym pokazuje mi że są nowe posty pojawia się cos takiego:
"No posts match your search criteria."
Czy jest to spowodowane jakims błędem czy po prostu ktos napisał nowy post, który wskoczył na nową strone w temacie, a później go usunał? Tylko że nie chce mi sie wierzyc za tak czesto by sie to zdarzało.
Strasznie to wkurzające bo po wejsciu na temat trzeba cofac sie o strone.
"No posts match your search criteria."
Czy jest to spowodowane jakims błędem czy po prostu ktos napisał nowy post, który wskoczył na nową strone w temacie, a później go usunał? Tylko że nie chce mi sie wierzyc za tak czesto by sie to zdarzało.
Strasznie to wkurzające bo po wejsciu na temat trzeba cofac sie o strone.
- Tiger Brown
- Kradziej
To na pewno Tomash i Skavenblight - z zazdrości, żeby nikt ich nie prześcignął w ilości postów.Christos pisze:No to coś bardzo często ktos usuwa posty
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
To jest jakoś tak dziwnie, nie znalazłem przyczyny tego błędu i właściwie to jest on na tyle nieuciążliwy, że aż nie chce mi się cisnąć w tej sprawie
BTW - ten temat już był.
BTW - ten temat już był.
wiem ze forum o zasadach zostało ladnioe zmodyfikowane.. ja mam prosbe o jeszcze jedna modfikacje tam..
czy mozna te linki
Strona Główna » Warhammer Fantasy Battle » Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi przenisc na góre strony.. tzn nad tytuł tego subforum - tak jak we wszystkich innych subforach na BP.
obecnie znajduja sie one pod wszystkimi tematami i ich uzytecznosc jest znikoma.
pozdrawiam
czy mozna te linki
Strona Główna » Warhammer Fantasy Battle » Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi przenisc na góre strony.. tzn nad tytuł tego subforum - tak jak we wszystkich innych subforach na BP.
obecnie znajduja sie one pod wszystkimi tematami i ich uzytecznosc jest znikoma.
pozdrawiam
Nie kumam o co dokładnie Ci kaman, Asassello? Jakie linki? Na jakich subforach?
Jeśli chodzi Ci o to, że tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=3
masz najpierw tematy, a dopiero potem subfora (zupełnie odwrotnie, niż w całej reszcie forum), to jest to efekt zamierzony, o który naciskał poznański Szafa
Jeśli chodzi Ci o to, że tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=3
masz najpierw tematy, a dopiero potem subfora (zupełnie odwrotnie, niż w całej reszcie forum), to jest to efekt zamierzony, o który naciskał poznański Szafa