Parę zdjęć Duke'a
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Parę zdjęć Duke'a
Oto parę zdjęć Duke'a
Dla ciekawskich Duke w święta biegał po mieszkaniu mojej babci, na drugi dzień znaleziono go pod zlewem
Chyba złożę oficialny wniosek o zrobienie go maskotką Bastionu
Dla ciekawskich Duke w święta biegał po mieszkaniu mojej babci, na drugi dzień znaleziono go pod zlewem
Chyba złożę oficialny wniosek o zrobienie go maskotką Bastionu
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Bo ja wiem...Kielon pisze:
Duke,jaka przemiana.
Wygląda jak zawsze....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Czyżbyś złośliwie dawał do zrozumienia, że ten drugi Duke nie jest ładny, miły i słodki?kis1 pisze:Ja rozumiem, że wolność słowa panuje, ale proszę bez złośliwości i obrażania ... moja myszka jest ładna i miła i słodka, więc proszę do tego drugiego Duke-a nie porównywaćJedy Knight pisze: Bo ja wiem...
Wygląda jak zawsze....
Ponadto - wreszcie mam forum gdzie nie jestem moderatorem albo administratorem i nie zawaham się z tego skorzystać!!!!!!!!!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ja nic nie daje do zrozumienia, poprostu bronię praw zwierzątekJedy Knight pisze:Czyżbyś złośliwie dawał do zrozumienia, że ten drugi Duke nie jest ładny, miły i słodki?
A czy Ty sugerujsze, że "ten drugi" posiada wyżej wymienione cechy ?? :D:D
W każdym razie pytam (wszystkie pytania dotyczą tego ze zdjęć nie "tego drugiego"):
Czy podoba wam się Duke ?
Jak go oceniacie ?
Jakie emocje w porównaniu z "tym drugim" w was wywołuje ?
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tenj niżej nie ma czapeczki
ale u tego wyżej też może być ogonek!! Zdjęcie mogło uciąć :PBonczek pisze:Ten niżej nie ma okularów, ale ma ogonek
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
No fakt, wyglądasz na tej focie rzadko. A podobno nie lubisz alkoholu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl