Vanaheim 1600 07.07.2012 - Kraków
Tu chodzi o wspólną dobrą zabawę, a takie zagrywki są po prostu chamskie i nie smaczne rozumiałbym gdyby to był master ale gracie o złote gacie w 10 osób i czepianie się o taki szczegół na pewno nie jest miłe ale oczywiście w kwestii zasad Butan miał racje.
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
No właśnie ja to rozumiem bardziej jako wyrabianie nawyków przed poważniejszymi turniejami, i teraz nie wiem czy bardziej dziwi mnie postawa Butana (ja bym się nie kłócił, tylko zwrócił uwagę), czy Piotra, którego wypowiedzi zabrzmiały, jak gdyby cała sprawa zaważyła na jego wyniku
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Takie granie bardzo szybko obraca się przeciw Tobie i na pewno się nie czujesz z tym dobrze że się plujesz o każdy szczegół. Dokładnie Butan powinien zwrócić uwagę by nie popełnić następnym razem takiego błędu i pozwolić cofnąć ruch.
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
@Panterq
Kilka turniejów temu wystawiałem się po twojej armatacie. Miałem dupny obelisk przestawiłem Mortis, ze minimalnie wystawał 1-3 milimetrów. Weź mi pozwól cofnąc ruch/przesunąc odrobinę model, przecież wiadomo, że kitrałem mortisa przed armatą z burningiem :D
Kilka turniejów temu wystawiałem się po twojej armatacie. Miałem dupny obelisk przestawiłem Mortis, ze minimalnie wystawał 1-3 milimetrów. Weź mi pozwól cofnąc ruch/przesunąc odrobinę model, przecież wiadomo, że kitrałem mortisa przed armatą z burningiem :D
Gdybyś wyraźnie zaznaczył, że chcesz go schować - pomógłbym Ci go odpowiednio ustawić, tak jak robiłem to wielokrotnie w innych grach. Jeśli dobrze pamiętam, potem stwierdziłeś, że liczyłeś, że albo nie trafię, albo kula zatrzyma się na crypt horrorze, czy co to tam stało.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Ci Śląscy gracze...
xYz
Przecież to oczywiste, że chciałem go schować. :Dpanterq pisze:Gdybyś wyraźnie zaznaczył, że chcesz go schować.
Nie rozumiecie. Chodzi o to, że popełniłem błąd i go zaakceptowałem, a nie bawiłem się w cofanie etc.
A do wyrabiania nawyków są bitwy towarzyskie.
Który turniej to ten poważniejszy (pwp w tym roku nie będę na żadnym masterze) ?
Po prostu nie spodziewałem się czegoś takiego po kimś takim jak Butan - niestety napadnięty reaguję agresją z czego nie jestem dumny.... Myślę jednak ,że dość już zostało powiedziane więc z mojej strony Eot. Każdy ma na pewno własne przemyślenia ma ten temat i z tym Was zostawiam..
a jednakKosa pisze:nie ma flejma
- hassan_the_grim
- Wałkarz
Wyniki:
1.Piotr B 47
2.Butan 46
3.Michal 45
4.Kosa 39
5.Panterq 28
6.Legion 27
7.Dibo 24
8.Marcin 24
9.Elt 14
10.Piotr I Wielki 6
Dzieki wszystkim za udzial!
1.Piotr B 47
2.Butan 46
3.Michal 45
4.Kosa 39
5.Panterq 28
6.Legion 27
7.Dibo 24
8.Marcin 24
9.Elt 14
10.Piotr I Wielki 6
Dzieki wszystkim za udzial!
War does not determine who is right - only who is left.
My również dziękujemy za gościnę
Rozmawiałeś z Sevim dziś na temat jutra?
Możesz chwilę dłużej zostać czy musisz zamknąć sklep normalnie?
Rozmawiałeś z Sevim dziś na temat jutra?
Możesz chwilę dłużej zostać czy musisz zamknąć sklep normalnie?
- hassan_the_grim
- Wałkarz
Kosa pisze: chwilę dłużej zostać
Ok, do 20 moge posiedziec jutro.
War does not determine who is right - only who is left.
to super